ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Сержант от Мейн, който беше критикуван

...
ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Сержант от Мейн, който беше критикуван
Коментари Харесай

Сержант, обвинен за действия преди масовата стрелба в Мейн, се кандидатира за шериф

ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Сержант от Мейн, който беше подложен на критика от проверяваща група за обработката на отчет за мъж, който по-късно извърши всеобщата пукотевица се кандидатира за шериф, демонстрират държавните архиви.

Sgt. Арън Сколфийлд от службата на шерифа на окръг Сагадахок се кандидатира като републиканец против своя началник, шериф Джоел Мери, който е демократ.

Сколфийлд беше подложен на критика в отчет предходната седмица от комисия, която прегледа събитията, предшестващи най-смъртоносната всеобща пукотевица в историята на Мейн, при която Робърт Кард умъртви 18 души в зала за боулинг и ресторант в Люистън. Пет седмици преди стрелбата на 25 октомври Сколфийлд отговори на позвъняването, че Кард страда от психологична рецесия.

Комисия, свикана от губернатора и основния прокурор, с цел да прегледа обстоятелствата за стрелбата, откри, че Сколфийлд е трябвало да осъзнае, че има евентуална причина да стартира щатския развой на „ жълто знаме “, който може да се употребява за премахване на оръжия от евентуално рисков чове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР