ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Губернаторът на Мейн въведе законодателство в

...
ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Губернаторът на Мейн въведе законодателство в
Коментари Харесай

Вследствие на масовата стрелба, ето как губернаторът на Мейн иска да се справи с контрола върху оръжията и психичното здраве

ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Губернаторът на Мейн вкара законодателство в сряда, съгласно която тя ще попречи на рискови хора да имат оръжие и ще укрепи услуги за психологично здраве, с цел да оказват помощ за попречване на бъдещи нещастия като всеобщата пукотевица в Луистън, която раздруса щата.

Гов. Джанет Милс, демократ, прикани за измененията през януари в тирада, която пристигна три месеца откакто резервист от армията умъртви 18 души при най-тежката всеобща пукотевица в историята на щата. Резервистът е имал история на психологични болести и безредно държание преди стрелбите.

Милс сподели, че има необятна поддръжка за типа на измененията в нейните оферти, които също ще основат стратегия за предварителна защита на насилието в Центъра в Мейн за надзор и предварителна защита на болесттите. Предложенията ще би трябвало да намерят поддръжка в щат с по-висок % на владеене на оръжие от по-голямата част от североизтока.

„ Те са практични, рационални ограничения, които са основани от Мейн и са правилни на нашата просвета и наши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР