ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Група ловци на омари съди регулаторите

...
ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Група ловци на омари съди регулаторите
Коментари Харесай

Ловците на омари съдят законите за мониторинг, предназначени да помогнат за спасяването на рядък кит

ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Група ловци на омари съди регулаторите на риболова във федералния съд, потвърждавайки, че новите условия за електронен мониторинг са предопределени да защитят редки китовете са противоконституционни.

Новите правила влязоха в действие на 15 декември и изискват риболовците с федерални разрешителни за лов на риба на омари да конфигурират 24-часови електронни устройства за следене на своите лодки. Департаментът за морски запаси на Мейн, който контролира риболова в Мейн, разпространява новото предписание като метод за събиране на по-добри данни, които могат както да бъдат от изгода за риболова, по този начин и да оказват помощ за спасяването на изчезващия северноатлантически кит, който е уязвим на евентуално смъртоносно усложнение при лов на риба съоръжение.

Петима ловци на омари, които са членове на профсъюз за лов на риба на омари, подадоха своя иск във федералния съд предходната седмица. Рибарите споделиха, че се опълчват на условието устройствата за следене да работят без значение от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР