Портативно приложение, което не оставя следи в регистъраmrViewer е програма

...
Портативно приложение, което не оставя следи в регистъраmrViewer е програма
Коментари Харесай

mrViewer – удобна програма за изображения и видео

„ Портативно ” приложение, което не оставя следи в регистъра

mrViewer е стратегия за разглеждане на изображения и възпроизвеждане на видео файлове (екранна фотография: mrViewer)

mrViewer е компактна стратегия за Windows, чиято цел е да ви помогне да отваряте изображения и да възпроизвеждате видео файлове. Тъй като това е „ портативна ” стратегия, тя не оставя никакви следи в систематичния указател на Windows.

Можете да копирате mrViewer на всяка USB флашка или на други устройства и да я вземете със себе си, когато би трябвало да употребявате видео плейър и визуализатор на изображения, без да се постанова да преминавате през инсталационните стъпки.

mrViewer работи с огромно многообразие от файлови формати, включително BMP, JPG, PNG, MAP, DPX, MP4, MPG, MOV, AVI, DIVX, WMV и други Потребителският интерфейс не е доста подсъзнателен, само че са планувани обяснения за опциите на програмата.

Можете да добавите файлове за разглеждане, като просто ги плъзгате и пускате в главния панел или като употребявате вградения бутон за ревизиране.

Нещо повече, можете да зададете скоростта на фрагментите, да прескочите до началото или края на клипа, да регулирате силата на звука, да измененията цената на RGB настройките и така нататък

mrViewer предлага и поддръжка на клавишни комбинации – да вземем за пример за прекосяване към режим на цялостен екран. Освен това са планувани благоприятни условия за разбор на хистограма, потребление на химикалка за редактиране на изображения и други

И на последно място, само че не по значимост, налична е подробна информация за всеки файл, включително име, размер, пропорции, гама, формат, памет, компресия, дата на основаване.

mrViewer идва дружно с потребни функционалности, само че GUI не е подсъзнателен и новаците ще се нуждаят от повече време, с цел да конфигурират специфични параметри.

Даунлоуд: mrViewer
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР