Портативните карти за конзолата Nintendo Switch за момента са ограничени

...
Портативните карти за конзолата Nintendo Switch за момента са ограничени
Коментари Харесай

Nintendo все още не може да произведе 64GB карти за конзолата Switch, отлага до 2019

Портативните карти за конзолата Nintendo Switch за момента са лимитирани единствено до потенциал от 32GB, който е непълен за някои разработчици и техните заглавия. Японската компания показа пред Wall Street Journal, че към този момент се приготвя за издаването на карти с двойно повече пространство, само че това няма да стане скоро.
Според публикацията на Wall Street, Nintendo очакваше да пусне 64GB-те карти през втората половина на 2018-та година, само че в този момент компанията осведоми, че няма да успее най-малко преди началото на 2019. Изглежда Nintendo се е натъкнала на известни “технически неизправности”.

За момента картите с 32GB пространство в тях се оферират на разработчици и издатели, които да конфигурират игрите си в тях. За съпоставяне, Blu-ray дисковете, съвместими с PlayStation 4 и Xbox One платформите събират към 50 GB информация. Тази алтернатива обаче бързо бе зачеркната от листата с хрумвания на Nintendo, защото е в раздор с концепцията за портативност на Switch. От друга страна обаче изтеглянето на игри по интернет към този момент е задоволително публикувано. Въпреки това няколко компании оповестиха, че ще изчакат до стартирането на предстоящите 64GB карти.

Някои специалисти се съмняват в смисъла от това усъвършенстване, разяснявайки, че конзолата Nintendo Switch “Няма да е подобаваща за огромни заглавия без значение от това дали съществуват 64-гигабайтови карти“. Пък и игри като The Legend of Zelda и Super Mario Odyssey потвърдиха, че са подготвени да предложат задоволително развлечение в предел до 16GB.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР