Порталът Уикилийкс (WikiLeaks) публикува поредна серия тайни документи на ЦРУ,

...
Порталът Уикилийкс (WikiLeaks) публикува поредна серия тайни документи на ЦРУ,
Коментари Харесай

Уикилийкс публикува нови документи за ЦРУ

Порталът Уикилийкс (WikiLeaks) разгласява поредна серия секрети документи на Централно разузнавателно управление на САЩ, свързани със следенето на видео потоци. Инструментът се споделя „ Коуч потейто " ( " Couch Potato ", „ Мързеливец " ).

Той се употребява за прехващане на видеопотоци с протокол за поточно предаване в действително време (RTSP). Програмата разрешава да се събират видеопотоци във формат AVI видеофайлове или JPG фотоси.

Уикилийкс разгласява първата част от пакета документи на Централно разузнавателно управление на САЩ на 7 март и беше обявено, че това ще е най-голямото приключване на поверителна информация на разследващото ведомство.

Публикацията включва над 8,7 хиляди документи и файлове, съхранявани в изолирана вътрешна мрежа на центъра по киберразузнаване, основан в щаб квартирата на Централно разузнавателно управление на САЩ в Ленгли, щата Вирджиния.

RTSP е протокол за мрежов надзор, предопределен за потребление в развлекателни и информационни системи за ръководство на поточни медийни сървъри. Протоколът се употребява за определяне и управление на медийни сесии сред крайни точки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР