Порталът на Доган за евроизборите е хакнат. Това заяви главният

...
Порталът на Доган за евроизборите е хакнат. Това заяви главният
Коментари Харесай

Приближен до ДПС журналист: Доган да разбере кой го заблуди за евроизборите

Порталът на Доган за евроизборите е хакнат. Това съобщи основният редактор на уеб страницата " Родопи 24 " Илхан Андай пред bTV.
Причина за това изказване е, че Доган е правил план за 431 000 гласа на евроизборите, само че дотук Движение за права и свободи взема 303 000 гласа при 95,20% преброени изборни протоколи. Ахмед Доган би трябвало да разбере кой му подаваше неверна информация, откакто по места регионалните водачи на Движение за права и свободи предупреждаваха, че гласоподавателите ги няма, посочи журналистът. Той добави, че Ахмед Доган към този момент е подготвен да прави промени в структурите, въпросът е в каква степен, а през днешния ден (28 май) следва съвещание на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи.
Що се отнася до Пеевски, Андай разяснява, че никой в Движение за права и свободи не приказва за бъдещето му. Според Андай Пеевски би желал да е в Европейския парламент, само че зависи от АЛДЕ, където са позиционирани Движение за права и свободи. Журналистът има вяра, че АЛДЕ ще прави разбор дали изгодата от Пеевски ще е по-голяма от несъмнено репутационната злополука като имидж, която носи „ съумелият млад мъж ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР