Порталът MyDrivers сподели първата жива“ снимка на опаковката на iPhone

...
Порталът MyDrivers сподели първата жива“ снимка на опаковката на iPhone
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда кутията на iPhone 15 Pro, според изтеклата в интернет снимка

Порталът MyDrivers показа първата „ жива “ фотография на опаковката на iPhone 15 Pro, потвърждавайки информацията, че магазините в Китай към този момент са получили новия смарт телефон.

Въпреки това би трябвало да се означи, че търговците са изправени пред солидна санкция от $27 500, в случай че задействат устройствата преди 8:01 сутринта на 13 септември 2023 година Това демонстрира стриктността на политиката на Apple и желанието им да запазят конфиденциалността до формалната презентация на устройствата.

Кога ще се организира формалната презентация на iPhone 15?

Официалната презентация на линията iPhone 15 е планувана за 12 септември 2023 година, като на този ден Apple ще ни показа няколко модела: базовият iPhone 15, огромния iPhone 15 Plus, премиум-моделът iPhone 15 Pro и топ iPhone 15 Pro Max.

Надеждният анализатор Минг-Чи Куо, прочут с точните си прогнози за продуктите на Apple, по-рано разгласи всеобщите доставки на флагманския модел iPhone 15 Pro Max в магазините. Това удостоверява, че компанията е сериозна в задоволяването на потребностите на своите клиенти и се стреми да им предложи най-хубавото потребителско преживяване.

По-горе на изображението може да се види и оповестеното от инсайдър под псевдонима Ice Universe относително изображение на iPhone 15 Pro Max и Samsung Galaxy S23 Ultra.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР