PORT ST. ЛУСИ – Това е Другото, което ще придружава

...
PORT ST. ЛУСИ – Това е Другото, което ще придружава
Коментари Харесай

Пийт Алонсо е същият радостен играч, който навлиза в годината на разходката си в Метс

PORT ST. ЛУСИ – Това е Другото, което ще съпровожда Пийт Алонсо на стадиона тази година, без значение какъв брой пъти той упорства, че ще раздели бейзбола и бизнеса в живота си. Това е Walk Year Shuffle и сме виждали някои играчи да изяждат цели и сме виждали по какъв начин издига други до забележителни висоти.

Видяхме, че Арън Джъдж има може би най-хубавата година за всички времена преди две години, чак до 62 хоумръна и контракт за $360 милиона. И видяхме, че Алонсо има умеенето да заплаща залозите на Judge и да ги покачва. Той направи това с марката за хоумрън новобранец за всички времена преди пет години. Той прави това в този момент, залагайки на себе си, както в миналото Джъдж.

Метс, евентуално неумишлено, дават свое лично всекидневно увещание за Другите неща в клуба си за пролетни тренировки в Clover Field. Около просторната стая, над всяко шкафче, има големи черно-бели изображения на каймака на тяхната асоциация на ученици, Дуайт Гудън и Джери Кузман, Майк Пиаца и Дейвид Райт, вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР