ПОРТ-О-ПРЕНС, Хаити (AP) — Полицията уби най-малко четирима въоръжени агенти

...
ПОРТ-О-ПРЕНС, Хаити (AP) — Полицията уби най-малко четирима въоръжени агенти
Коментари Харесай

Официално лице казва, че полицията в Хаити е убила 4 въоръжени агенти за защита на околната среда по време на продължаващите протести

ПОРТ-О-ПРЕНС, Хаити (AP) — Полицията умъртви минимум четирима въоръжени сътрудници за отбрана на околната среда в столицата на Хаити в сряда по време на третия следващ ден от демонстрации, които сковаха страната на фона на възходящите претенции министър-председателят Ариел Хенри да подаде оставка.

Смъртоносната пукотевица сред полицията и сътрудници от Бригадата за сигурност на Хаити за предпазените зони се случи в общността Laboule на Порт-о-Пренс, Лионел Лазар, началник на полицейски профсъюз, прочут като Синапоха, сподели пред Асошиейтед прес. Лазар не беше на мястото, само че сподели, че е бил осведомен за стрелбата от забърканите чиновници.

Той твърди, че екологичните сътрудници са разкрили огън, откакто полицията ги е помолила да хвърлят оръжията си, което е предиздвикало чиновниците да стрелят. АП не можа без значение да ревизира изказванието, а Бригадата за сигурност на предпазените територии не можа да бъде открита незабавно за коментар.

Екологичният отдел неотдавна беше подложен на контр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР