Поршето, което уби французин на околовръстното в София преди два

...
Поршето, което уби французин на околовръстното в София преди два
Коментари Харесай

Поршето, което уби французин на околовръстното в София, летяло със 195 км/ч


Поршето, което умъртви французин на околовръстното в София преди два дни, е летяло със 195 км/ч съгласно експертизата, стана ясно през днешния ден в Софийския градски съд, който остави в ареста водача Димитър Любенов. Ограничението в пътния сектор е 80 км в час.

При случая пострадаха тежко други двама души.

Съдебният състав одобри, че в случай че е на независимост Любенов може да извърши друго закононарушение. Съдът означи още, че след установяването на използването на алкохол и опиати следва и обвиняването, повдигнато на Любенов, да бъде поправено в по-тежко, написа Българска национална телевизия.

„ Стана ми обидно от новините, там чух, че не съм се протекъл на помощ на потърпевшия автомобил. Аз бях замаян, бях в потрес, само че отидох да оказа помощ ”, сподели през сълзи Любенов, представен в „ 24 часа ”.

„ Вижте, отговорен съм, желая да си виждам фамилията. Давам на майка ми пари за медикаменти, тя не може да се обгрижва сама. Това е, вие преценете какво да става оттук нататък ”, сподели, плачейки, Любенов в последната си дума пред съда.

39-годишният мъж беше докаран с белезници в съда. Той има 29 санкции от „ Пътна полиция ”.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР