Поршето, което с опасна маневра предизвика катастрофа с ранени в

...
Поршето, което с опасна маневра предизвика катастрофа с ранени в
Коментари Харесай

Стана ясно чий е джипа, предизвикал меле в Пловдив

Поршето, което с рискова маневра провокира злополука с ранени в пловдивския регион „ Южен” през днешния ден, е благосъстоятелност на известна заложна къща, сподели инспекция, представена от „ Марица”. Луксозният джип е регистриран на името на „ Корект Инвест 2017” ООД. Дружеството има заложна къща и обменно бюро на бул. „ Руски” 61 в Пловдив.

Все още не е известно кой е бил зад кормилото по време на мелето. Припомняме, че водачът, провокирал карамбола с две коли, избяга от мястото на престъплението, като остави в джипа 2 дами. В момента те са на разпит.

Собственици на „ Корект Инвест 2017” ООД са Венцислав Шилев и Николай Жутев. Не е известно обаче дали някой от двамата е употребявал автомобила като персонален или колата е отдадена на трето лице – чиновник или клиент на заложната къща.

Шилев няма присъединяване в други компании, до момента в който Жутев е съучастник в още 3 сдружения. В заложна къща " Ексчейндж " ЕООД той е едноличен притежател на капитала. В " Екобул 2017 " ООД е съучастник с известния предприемач Димитър Здравчев. Жутев е взел участие и в ръководството на " КРИС АУТО 2016 ", само че по-късно е заменен от Здравко Димитров Здравчев, който е и притежател на капитала. Здравко е наследник на Димитър Здравчев.

Разследването би трябвало да откри кой е карал поршето по време на случая и за какво е избягал от мястото на произшествието. Най-вероятно става дума за опит да се избегне тест за алкохол или опиати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР