Porsche обяви, че предсерийни представители на нова версия на електрическия

...
Porsche обяви, че предсерийни представители на нова версия на електрическия
Коментари Харесай

Прототип на ново електрическо Porsche Taycan минава до 587 километра и зарежда с над 300 kW

Porsche разгласи, че предсерийни представители на нова версия на електрическия Taycan са показали впечатляващи резултати по време на тестово шофиране сред Лос Анджелис и Сан Диего.

По време на тестванията, които са се провели в трафик по публични пътища, като водачи са били представители на 12 медии, които са се сменяли по време на теста, е бил регистриран свободен пробег от до 587 километра, както и впечатляващи скорости на презареждане на интегрираната батерия.

От Porsche споделят, че по време на тестванията, оптималната скорост на придвижване е била 75 благи в час (120 км/ч), и че всички представители на фамилията Taycan, които са взели участие, са били с Performance Battery Plus батерия.

Данните на Porsche сочат, че при външна температура от 26 градуса, Cross Turismo 4 осъществяването на Taycan е било в положение да измине до 512 километра, Taycan Turbo до 555 километра, Taycan 4S до 552 километра, а Taycan с две задвижващи колела до 587 километра.

По отношение на процеса по презареждането, от Porsche споделят, че в зарядната мрежа на Electrify America са били регистрирани скорости от над 300 kW, като времето за генериране на заряд от 10 до 80% е бил много под 20 минути.

Новата версия на електрическото Porsche Taycan ще бъде показана след няколко дни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР