Porsche Design отново си партнира с AGON by AOC, една

...
Porsche Design отново си партнира с AGON by AOC, една
Коментари Харесай

Голям като предното стъкло на автомобил: Където естетиката на суперколите среща гейминг иновациите

Porsche Design още веднъж си партнира с AGON by AOC, една от водещите международни марки за геймърски монитори и IT аксесоари, с цел да показа извития екран Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 – симбиоза от печелещ награди дизайн и софтуерна мощност – същинско изражение на жанр и продуктивност. Коронован от “iF Design Award ” и “Red Dot Award: Product Design 2023 ” и екипиран с висш QD-OLED панел в размер 49″ (124,46 см) и съответствие от 32:9, PD49 обезпечава продуктивност за надпревари по електронни спортове на най-високо равнище: 240 Hz скорост на освежаване и 0,03 ms GtG време за реакция.

Поставя нови стандарти за образна брилянтност и дебелина на екрана

С дебелината си от към 5 мм PD49 употребява закривен, извънредно тъничък QD-OLED панел, разпънат в диагонал 49″. Неговата 1800R извивка изцяло покрива зрителното поле на потребителя. Със спираща дъха Double QHD резолюция от 5120×1440 пиксела, той е предопределен да предефинира образните прекарвания. Със своята пикова бляскавост от 1000 нита и документ VESA DisplayHDR True Black 400 мониторът показва сияйна картина, надълбоко наситена с 1,07 милиарда цвята (10-битова дълбочина на цвета), покриващи 99% от цветовото пространство DCI-P3. С изключителното HDR пресъздаване PD49 се трансформира в прозорец към магичните светове на игрите в основаните на история заглавия за солови играчи. С подготвена за електронните спортове периодичност на освежаване от 240 Hz и впечатляващо време за реакция от 0,03 ms Gray-to-Gray (GtG), призрачните резултати са забравени вечно. Благодарение на потреблението на Adaptive-Sync с поддръжка на променлива периодичност на освежаване, всяка игра се движи със завладяваща отмереност, без раздробяване.

Функционалният дизайн среща върховите технологии

Дизайнерският метод на PD49 отразява комплексните елементи на спортните коли Porsche. Стойката от пясъчно шлайфан алуминий, напомняща кормилото и джантите на спортна кола, поддържа монитора с възприятие на великолепие. Гърбът на монитора е въодушевен от радиаторната решетка на Porsche 911. От неповторимия дизайн на On-Screen менюто до изпъкващото лого при пускане, всеки подробност акцентира елегантността. Динамичните, персонализируеми RGB Light FX детайли украсяват предното и задното лого, разпръсквайки жанр с всяко просветване.

Винаги обвързван

Освен образното геройство, PD49 разполага и с цялостен пакет от благоприятни условия за свързване. HDMI 2.1 и DP 1.4 подържат последните модели устройства. Вграденият USB хъб, допълнен от четири USB 3.2 врата и RJ-45 вход оферират безпроблемна връзка с мрежата и всякаква външна страна. Забележителна специфичност е съществуването на USB-C порт със солидна захранваща мощ от 90W, който разрешава на мобилните компютри да останат заредени, до момента в който сте потопена в света на играта. Вграденият KVM комутатор разрешава на потребителите да свържат два компютъра по едно и също време като разделят Double QHD екрана за оптималната многозадачност.

Геймингът е преосмислен

Функции като брояча на фрагменти, персонализируем мерник (Dial Point) и усъвършенствано ниско входно забавяне дават преимущество на играчите пред противниците и издигат геймърското прекарване на по-високо равнище. Вградените стерео представители с мощ 2x 8W обезпечават звуково прекарване, което е толкоз потапящо, колкото картината.

Porsche Design AGON PRO PD49 е разполагаем в магазините Porsche Design, профилираните вериги за електроника и онлайн, както и в други определени онлайн магазини на целесъобразна цена от 4300 лева

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР