Porsche Design Acer Book RS е ярък пример за върхов

...
Porsche Design Acer Book RS е ярък пример за върхов
Коментари Харесай

Porsche Design Acer Book RS – дизайн и впечатляваща мощ


Porsche Design Acer Book RS е ослепителен образец за върхов компютър
(снимка: Acer)

Първият резултат от съдействието на Porsche Design и Acer е портативен компютър, който съчетава високите технологии с обичайни, минималистични дизайнерски детайли. Моделът бе разгласен през вчерашния ден на световната конференция Next@Acer Connected Together.

Porsche Design Acer Book RS има напълно железен корпус, в който са поместени най-новия Intel Core i7 процесор от 11-то потомство и графичен процесор Nvidia GeForce MX3502, и въпреки всичко ноутбукът остава стилен и тежи единствено 1,2 кг. Капакът на корпуса е направен от въглеродни нишки – материал, потвърдил се през годините в моторните спортове, поради своята изключителна издръжливост, лекост и експлоатационни индикатори.

Ноутбукът Porsche Design Acer Book RS е взаимно планиран с Intel и стъпва на платформа Intel Evo. Моделите от Evo серия дават отговор на основни индикатори за потребителската задоволеност, каквито са бързата реакция, незабавната подготвеност за работа след включване, дълъг живот на батерията в действителни условия и нейното бързо зареждане.

Емблематичен дизайн

Дизайнерската философия на Porsche Design за оптимална функционалност прави Porsche Design Acer Book RS ослепителен образец за върхов компютър, в който всяко дизайнерско решение е направено с избрана цел. Капакът от 3k въглеродни нишки се откроява на фона на сребристия корпус на преносимия компютър, обработен посредством програмируема машина с диамантен резец – контрастност, който придава по едно и също време дръзновен тип и невероятна гъстота: устройството тежи единствено 1,2 кг и е 15,99 мм фино.

Капакът от 3k въглеродни нишки се откроява на фона на сребристия корпус на преносимия компютър
(снимка: Acer)

Двете плоскости са свързани чрез еднокорпусна панта, която леко повдига клавиатурата при отваряне на преносимия компютър, подобрявайки охлаждането му и предоставяйки улеснение при писане. Клавишите с подсветка обезпечават комфортно прилагане даже през нощта, а стъкленият акуратен тъчпад възприема многопръстови жестове за по-интуитивно прекосяване към прозорците на дейните стратегии.

Върхова продуктивност

Под капака си Porsche Design Acer Book RS е оборудван с най-новите Intel Core i7 процесори от 11-то потомство с графика Intel Iris Xe и с спомагателни графични процесори Nvidia GeForce MX3502, както и с 16GB RAM за безпроблемно справяне с всяка задача, зародила в границите на работния ден.

Ноутбукът разполага с 14-инчов FHD IPS сензорен екран, затрупан със пласт от антимикробно стъкло Corning Gorilla Glass, като екранът пресъздава 100% sRGB цветовата гама. Привличат вниманието ултратесните рамки на екрана, осигуряващи по-пълно разбиране на изображенията, защото съотношението сред площта на екрана и корпуса е 90%.

Двойните медни топлопроводи подсигуряват, че комппютърът ще остане студен, а впечатляващата батерия устоя 17 часа, като в същото време при потребност е в положение да обезпечи 4 часа потребление след 30-минутно бързо зареждане.

Ноутбукът разполага с 14-инчов FHD IPS сензорен екран, затрупан с Corning Gorilla Glass
(снимка: Acer)

Двулентовият мрежов адаптер Intel Wi-Fi 6 (Gig +), цялостният набор от портове (USB-C, Thunderbolt 4 и USB3.2 Gen 2) и интелигентните функционалности, каквито са регистриране с пръстов отпечатък посредством Windows Hello и Modern Standby & Wake on Voice, в допълнение усъвършенстват потребителското преживяване.

Специални аксесоари

Многофункционалната раница с няколко отделения Porsche Design Acer Travelpack RS съдържа поставка за мишка, мишка, чантичка за носене и калъф за преносим компютър. Тя е  идеалният сателит на Porsche Design Acer Book RS. Чантата за носене е направена от кожа Ecco Palermo XA – устойчив материал, прелестен на досег и с тънък искра.

Магнитни клипси прикрепват към чантата калъф за преносим компютър, направен от плат 1680D, който не пропуща вода и пази преносимия компютър от надраскване и изхабяване, каквито са евентуални при честа приложимост на път. За деловитост, част от калъфа за преносимия компютър може да се в профил и да се употребява и като поставка за мишка.

Безжичната Bluetooth и Wi-Fi мишка Porsche Design Acer Mouse RS допълват наличието на раницата. Въглеродни нишки са употребявани за укрепване на левия бутон на мишката и способстват за присъщия дизайн. Същият материал покрива и долната повърхнина на мишката, с което се подсигурява продължителното ѝ прилагане, а инсталиран в тази повърхнина DPI комутатор разрешава на потребителите бързо да изберат всред три авансово заложени равнища на сензитивност.

Наличност

Точните спецификации, цени и наличност на Porsche Design Acer Mouse RS варират според модела и/или района.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР