Порнозвездата Сторми Даниълс, която твърди, че е спала с Доналд

...
Порнозвездата Сторми Даниълс, която твърди, че е спала с Доналд
Коментари Харесай

Порнозвезда със скандални разкрития за Доналд Тръмп

Порнозвездата Сторми Даниълс, която твърди, че е спала с Доналд Тръмп преди към 10 години, споделя в идната да излезе нейна книга, че това евентуално е бил „ минимум впечатляващият секс “, който е правила изобщо, заяви „ Гардиън “ (The Guardian).

В книгата си „ Пълно откриване “ Даниълс също по този начин показва графично изложение на гениталиите на Тръмп.

От „ Гардиън “ показват, че са получили образец от книгата преди публикуването й на 2 октомври. Излизането на книгата е единствено месец преди основни междинни избори в Съединени американски щати.

Тръмп отхвърля аферата, само че юристът му Майкъл Коен се призна за отговорен за нарушение на финансовите правила по време на акцията като е платил 130 000 $ за „ мълчанието “ на Даниълс малко преди президентските избори през ноември 2016 година

В книгата си тя твърди, че е имала полови връзки с Тръмп по време на шампионат по голф в Тахо през 2006 година Приблизително по това време брачната половинка на Тръмп Мелания роди сина им Барън.

В книгата си порноактрисата споделя, че срещнала за първи път Тръмп на голф шампионата. Тя споделя, че са правили секс в мезонета на Тръмп, откакто един от неговите телохранители я поканил да вечеря с милиардера.

„ Може би е минимум впечатляващият секс, който в миналото съм имала, само че е ясно, че той не споделя това мнение “, написа Даниълс.

В книгата Даниълс споделя и за недоверието си през 2016 година, че Тръмп ще завоюва изборите.

„ Никога няма да се случи, бях споделила, “ написа Даниел. „ Той даже не искаше да бъде президент. “

Тя е останала в контакт с Тръмп през идната година с вярата, че той ще я вземе в своето телевизионно шоу.

Майкъл Авенати, юрист на Даниълс, написа в Туитър след обявата в „ Гардиън “, че „ най-важното нещо за книгата не е описанието на половия ѝ живот с господин Тръмп “.

„ Вместо това е нейното изложение на живота ѝ в ролята на очевидеца на събитията, който приказва, без да се опасява, истината за властта “, уточни Авенати.

The most important thing about @stormydaniels book is not the description of her sex with Mr. Trump. It is instead her description of her life and role as a modern woman unafraid to speak truth to power. I am proud to call her my client and my friend.
— Michael Avenatti (@MichaelAvenatti) September 18, 2018
Ексадвокатът на Тръмп призна, че е купил мълчанието на две дами

Порнозвезда съди Тръмп, атакувал честността й

Сексскандал в Белия дом? За Тръмп няма проблем

Кошмарът на Мелания след сексскандала желае да проговори

Порнозвездата Сторми Даниълс била застрашена, с цел да мълчи за връзката си с Тръмп

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР