Порнозвездата Рон Джереми е посягал на колежки, написа британският в.

...
Порнозвездата Рон Джереми е посягал на колежки, написа британският в.
Коментари Харесай

Рон Джереми изнасилил поне 50 жени?

Порнозвездата Рон Джереми е посягал на колежки, написа английският в. Сън.

Актрисата от филмите за възрастни Джинджър Банкс е разказала по какъв начин по време на връчването на премиите AVN (наричани Оскарите на порното) през 2016 година е била издебната от Рон Джереми. "Той ме хвана за задните елементи и плъзна ръка надолу. Добре, че бях с дънки ", е показала още тя, представена от таблоида.

Жената също е декларирала, че нейният сътрудник по род е опипал няколко дами, с които се е снимал на церемонията. "Това бе пъклен жестоко ", е коментирала тя случката отпреди съвсем четири години.

Банкс е показала, че жертвите на Джереми са били най-малко 50.



Джинджър Банкс

Според "Сън " една от първите обвинителки на ветерана в лентите със знак 18+ е било момичето от уебкамерите Miss Lollipop (Госпожица Близалка). Лейси, както се е подписвала дамата в Тwitter, е оповестила в системата за микроблогове през 2017 година, че Джереми я е изнасилил по време на фотосесия. Тя също е разказала по какъв начин нейна другарка е станала жертва на похотта на актьора, до момента в който е снимала подиуми с женско самозадоволяване.

Както към този момент писахме, против 67-годишния Роналд Джереми Хаят (рожденото име на звездата филмите за възрастни) са били повдигнати обвинявания в изнасилвания и полови похищения. Ако мъжът бъде приет за отговорен, той може да търка наровете 90 години.

90 години затвор за звезда на порното?

Артистът е отрекъл обвиняванията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР