Порнозвезда ветеран се обръща към изкуствения интелект, за да създаде

...
Порнозвезда ветеран се обръща към изкуствения интелект, за да създаде
Коментари Харесай

Порнозвездата Софи Ди създава двойник с изкуствен интелект, за да генерира приходи

Порнозвезда деец се обръща към изкуствения разсъдък, с цел да сътвори виртуален двойник, който ще й разреши да продължи да изкарва прехраната си дълго след най-хубавите си години на показване.

Софи Ди, 39-годишна създателка на наличие за възрастни, основана в Лас Вегас, си партнира с компания за изкуствен интелект, с цел да сътвори цифрово алтер его, което имитира нейния външен тип и глас, като в същото време таксува потребителите най-малко $4,99 на месец.

„ Моделите, изключително възрастните модели, са като спортисти по някакъв метод. По време на порно годините не получаваме останки, няма здравна застраховка, получавате единствено един чек и в никакъв случай не знаете по кое време ще свърши “, сподели Дий пред The ​​Washington Post.

„ Сега просто усещам, че с AI мога да продължа. Дори в случай че реша един ден да спра да фотографирам... неща за възрастни, това може да продължи. ”

Dee построи партньорство със STXT, с цел да сътвори SophieAI, цифрова персона, която носи нейното сходство и копира нейния глас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР