Порното винаги е предизвиквало интерес, а в последните години домашните

...
Порното винаги е предизвиквало интерес, а в последните години домашните
Коментари Харесай

Световните звезди, за които не подозирате, че са стартирали кариерата си в... порното

Порното постоянно е предизвиквало интерес, а в последните години домашните клипчета набират все по-голяма известност. В наши дни постоянно изтичат точно такива фотоси и клипове на известни хора, а някои даже са изнудвани да платят избрана сума пари, с цел да се спасят от срам. Е, нещата не стоят тъкмо по този начин при всички звезди, които се оказва, че са започва кариерата си точно в промишлеността за възрастни. Ето и кои са тези звезди:

Камерън Диас

Може и да не повярвате само че това е самата истина. Нейният първи филм е на 19-годишна възраст, а цялото клипче може да бъде намерено в мрежата.

Виж още: В отлична форма и по бански: Радина Кърджилова наподобява зашеметяващо, само че и призна нещо за тялото си 

Хелън Мирън

Актрисата продължава да радва феновете, показвайки бюст, за който доста дами са ѝ завиждали. Хелън взе участие в много филми без облекла, само че е позната и на порно промишлеността. Филмът " Калигула " е най-известен точно с присъединяване на актрисата.

Виж още: Щур, радостен и пъстър: Ицака приказва за гаджета и печелят ли се пари от гейминга в България

Мерлин Монро

Тази жена остава и до през днешния ден кумир за милиони други по света. Монро не е взела участие непосредствено в порно, само че една от първите ѝ платени фотосесии била точно много разголена. Календарът с нейните голи фотоси обикаля мрежата, а през 40-те години това е бил бърз метод да изкара пари.

Джон Хам

В изявление за списание Vanity Fair Джон Хам разкри, че преди да стане телевизионна суперзвезда, с помощта на Mad Men, той е работил в порното. Говорейки за тревожната му поява в шоуто за срещи от 90-те, което неотдавна стана известно, Хам разкри, че е работил в порно промишлеността. Дейността му била обвързвана с декорите на сцените, а не със секс. Описва преживяването като много забавно и изменящо за него.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР