Порноманиак и бивш полицай от Южен Йоркшир е снимал как

...
Порноманиак и бивш полицай от Южен Йоркшир е снимал как
Коментари Харесай

Затвор за полицай, който летял с хеликоптер и снимал секс по покривите

Порноманиак и някогашен служител на реда от Южен Йоркшир е снимал по какъв начин двойка прави секс на покрив на къща. За да утолява своите воайорски апетити, той обаче е употребявал полицейски хеликоптер.
Освен, че някогашният служител на реда Ейдриън Погмор е следил по какъв начин двойката се радва един на различен, той също ги е снимал и с камера, написа Daily Mail. Детективите са намерили в дома на някогашния си сътрудник цяла сбирка от фотоси на голи дами, които се пекат на нудистки плажове и в градините си. Пострадалата двойка е декларирала, че е видяла хеликоптера, който е прелетял над тях, само че тя по този начин и не схванала, че е била снимана.

Съдията е осъдил Погмор на три години затвор за това, че той е употребявал хеликоптера на стойност два милиона $, чийто полет коства към хиляда $ в част, с цел да задоволява своите полови перверзии, а не да търси нарушители. В момента на оповестяването на присъдата служителят на реда извратеняк е плакал в правосъдната зала.


" Вместо това да открива и предотвратява закононарушения, той ги е правил. Вие сте си мислили, че сте над закона, само че не сте ", сподели арбитър Питър Келсън.

По думите на съдията, дейностите на Погмор са подкопали престижа на полицията и доверието в нея. Една от жертвите му е признала, че ѝ е било мъчно да си поддържа връзка с служители на реда, тъй като не е знаела кой от тях е виждал голите ѝ фотоси. Тя също е разказала, че случаят я е ранил за цялостен живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР