Порнокралицата Лиса Ан си е поставила лично предизвикателство да направи

...
Порнокралицата Лиса Ан си е поставила лично предизвикателство да направи
Коментари Харесай

Порнокралицата Лиса Ан скочи от самолет

Порнокралицата Лиса Ан си е сложила персонално предизвикателство да направи някои от най-предизвикателните неща в живота си преди да навърши 50 години. Поредното от тях е скок с парашут от аероплан.

Всеизвестната американка споделя със своите почитатели в Twitter, че свободното ѝ рухване е траяло 55 секунди. В тях тя се е почувствала „ краткотрайно неуязвима “ и по тази причина се закани, че ще повтори скоро.

Мислехме да ви напишем нещо и за биографията на Лиса, само че, щом четеш това в този момент, значи е прекомерно евентуално да разполагаш с повече информация от самите нас.

Ще напишем единствено за непросветените, че скачането с парашут е един от най-екстремните спортове, само че с помощта на най-хубавите в сектора от известно време е изцяло наличен за всеки, който желае да изпита нова необикновено чувство.

Day 16: My 1st SkyDive - 55 second free fall. I loved every second of it. It entertained every stitch of my fearlessness & made me feel temporarily invincible. I can't wait to go again.
— Lisa Ann (@thereallisaann)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР