Порноактьорите са съвсем нормалин хора като нас. Това се опитва

...
Порноактьорите са съвсем нормалин хора като нас. Това се опитва
Коментари Харесай

Как изглежда задкулисието на порното? Фотографка показа актьори в съвсем друга светлина от тази, която познавате

Порноактьорите са напълно нормалин хора като нас. Това се пробва да потвърди известната фотографка Софи Ебрард, която съумява да ги снима в почивките, преди да пристъпят още веднъж към фотосите.

„ Исках да фотографирам голи тела. С такава тема няма по какъв начин да се обърнете към членовете на фамилията, които нормално са най-сниманите обекти на фотографите. Не се намират и доста хора, които да могат да застанат голи без терзание пред камерите. В порнобизнеса, обаче, този проблем не съществува. В началото другар ме закара на суинг празненство, където да се запозаня с някой, който би се съгласил да се снима гол. Тогава видях за първи път хора, които правеха секс пред мен. Телата им изглеждаха толкоз красиви и незабавно съжалих, че не си нося фотоапарата. Така породи концепцията да наснимам задкулисието на порнобизнеса”, споделя Софи.

В порното най-често се вършат фотоси, които са от близко и при мощно осветяване. Това, което Софи снимала, изненадало доста актьорите.

„ Тогава разбрах, че в никакъв случай не са се поглеждали от подобен ъгъл, от който ги видях аз. Изглеждаше повече като част от някакъв филм. Някои фотоси са доста красиви, други – повече шеговити”, споделя надарената фотографка.

Все отново тя е имала шанс, тъй като се срещнала с режисьор, който не снимал евтини порнофилми. Така съумяла да се вмъкне измежду артисти на по-високо равнище.

Можете и сами да видите резултата от работата ѝ:























Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР