Порно индустрията е доста находчива, когато става въпрос за пародии

...
Порно индустрията е доста находчива, когато става въпрос за пародии
Коментари Харесай

Fortnite има еротична пародия в лицето на Fortnut

Порно промишлеността е много съобразителна, когато става въпрос за пародии на известни филми, сериали или даже персони (едва ли ще забравим Лиза Ан като канидат-вицепрезидентката на Съединени американски щати Сара Пейлин във кино лентата Who’s Nailin’ Palin). Така че беше въпрос единствено на време с тази чест да бъде почетен и гейминг шлагера Fortnite. Да, една от най-горещите онлайн игри получава още по-гореща еротична подигравка.
Дело на Woodrocket и Pornhub , тя ще може да се гледа гратис на WoodRocket.com и Pornhub, като разширената версия ще е налична за клиентите на Pornhub Premium.

Съдейки по филмовия откъс, бюджетът не е доста висок, само че хей – това е сексуален филм, не претендент за „Оскар“. Сред персонажите са Bone Trooper и Testiclehead, а актьорите са April O’Neil, Tommy Pistol, Missy Martinez, Paddy O’Gasm и Seth’s Beard. Woodrocket специализира в порно пародии на известни филми и сериали като Dick & Morty, Ten Inch Mutant Ninja Turtles, Fap To The Future, Strokémon и Bob’s Boners.

Петият сезон на Fortnite стартира на 12 юли и даже в Pornhub името на играта е в топ 15 на търсенията. При старта му, огромният напор счупи сървърите и мнозина играчи не съумяха да се вържат. Вместо това, те са се насочили към Pornhub, с цел да играят… със себе си, демонстрират данни на уеб страницата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР