Поредното заседание на Общински съвет - Ловеч, което е с

...
Поредното заседание на Общински съвет - Ловеч, което е с
Коментари Харесай

Общинският съвет в Ловеч ще заседава на 28 юли

Поредното съвещание на Общински съвет - Ловеч, което е с № 41, се привиква на 28 юли (четвъртък) 2022 година. Началният час е 10.00, мястото - в заседателната зала на Община Ловеч. Това излиза наяве от поканата до градските старейшини, изпратена от Петър Цолов, ръководител на Общински съвет - Ловеч, на съображение член 25, т. 1 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация.

Проекто-дневният ред към този момент включва 22 точки.

Първата точка е отчет-анализ за активността на РУ-гр. Ловеч през първото шестмесечие на 2022 година, по нея рапортува Златин Михайлов – шеф на РУ- Ловеч. Информация за работата на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Ловеч за първото шестмесечие на 2022 година ще внесе Николай Недялков, шеф на бранш „ Пътна полиция “.

Отчетът за активността на отдел Конституционен съд и звено СОО за интервала 01.01.2022 година – 30.06.2022 година ще направи Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч. Кметът ще внесе и доклада на бюджета на Община Ловеч за 2021 година, както и информация за настоящото осъществяване на бюджета на Община Ловеч за първото шестмесечие на 2022 година.

Отчет за активността на Общински съвет
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР