Поредното си право на отговор през медиите потърси ВиК-Хасково, след

...
Поредното си право на отговор през медиите потърси ВиК-Хасково, след
Коментари Харесай

ВиК-Хасково: Призоваваме областната управа да не ни уронва п...

Поредното си право на отговор през медиите потърси ВиК-Хасково, откакто регионалната администрация разгласи по-рано през днешния ден договорите за доставка на електрическа сила за водното сдружение.

„ По мотив на изнесената през днешния ден на уеб страницата на Областна администрация информация, е належащо да се разясни, че тя е обществено налична през цитирания времеви интервал, посредством уеб страницата на сдружението и електронните платформи за публични поръчки. Всеки заинтригуван индивид е имал опция да се запознае с копираната от Областна администрация информация “, пишат от ВиК-Хасково.

„ Уронването на престижа на сдружението, основава отрицателни настройки в обществото против активността на ВиК оператора. Това е в ущърб на всички консуматори на тази все по-дефицитна суровина от витално значимо значение “, обявиха от водното сдружение.

„ Във връзка с горното е належащо Областна администрация да концентрира ресурса си върху действителните проблеми в бранша по образеца на огромна част от другите Областни администрации, които работят в синхрон със съответния ВиК оператор! “ Това написа още в изпратената позиция до медиите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР