Поредното публично убийство в последните няколко месеца, е показателно, че

...
Поредното публично убийство в последните няколко месеца, е показателно, че
Коментари Харесай

Нинова: Поредното публично убийство е показателно, че ПП-ДБ върнаха мутренския модел на управление

Поредното обществено ликвидиране в последните няколко месеца, е показателно, че се връщаме в мутренски години, които бяхме позабравили. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява в коридорите на Народното събрание снощното ликвидиране в София на Мартин Божанов - Нотариуса.

„ Продължаваме промяната-Демократична България “ върнаха модела „ Борисов “ на власт и дружно с това се върна и оня жанр на ръководство – мутренският жанр. Тревожно е, че излиза информация за система от връзки на Божанов с прокурори, съдии, това би трябвало да се ревизира, приказва се за подкупи, рекет и закани, добави политикът "

Нинова сложи въпроса за правосъдната промяна, която, по думите ѝ, е била „ знаме на ПП-ДБ “.

" Тя беше съсредоточена единствено върху това да се овладее КПКОНПИ, Конституционният съд, Висшият правосъден съвет и Инспекторатът към него. Реален резултат от тази промяна няма, продължава хаосът в прокуратурата и в съда и следващото показно ликвидиране е доказателство, че няма страна, че тази правосъдна промяна е безусловно провалена и, когато няма страна, мафията вилнее ", акцентира още Корнелия Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР