Поредното прозвъняване от Москва за проруско настроените общества в тези

...
Поредното прозвъняване от Москва за проруско настроените общества в тези
Коментари Харесай

Експерти за полета на Лавров: Ние забраняваме на човек, подложен на санкции, да извършва полет над страната ни

Поредното прозвъняване от Москва за проруско настроените общества в тези страни. Така специалистът по сигурност Илия Налбантов дефинира проблема със самолета на Сергей Лавров в " Здравей, България ". " Ние не забраняваме полета като полет. Ние забраняваме на човек, подложен на наказания, да прави полет над територията на страната ни ", сподели той. На въпрос правилно ли е, че от румънците не е желано позволение за прекосяване на самолета, пренасящ съветския външен министър, съпредседателят на Атлантическия съвет Момчил Дойчев отговори: " Естествено, тъй като знаят, че румънците няма да дадат. Те, за разлика от нас, не се снишават, а ясно декларират своята евроатлантическа позиция на взаимност ".

Илия Налбантов разяснява и изявлението на шефа на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин като го назова " треторазряден политик " и съобщи, че нагнетява антибългарските настройки в съветското общество. По думите на Налбантов ракетата " Сармат " е " оръжие на страха ". Той изрично отхвърли опцията такава ракета да може да доближи страната ни.  " Страхливецът употребява този вид оръжие. Това е истината за държанието на Рогозин ", счита специалистът по сигурност. Той напомни, че незабавно след поста на шефа на " Роскосмос " в Twitter, Сергей Лавров го е опровергал като е декларирал, че последици за България няма да има.

" Ние сме, на процедура, на ничия земя. От една страна поддържаме Украйна. От друга – ни е боязън, поради някакви съображения, да предоставим наличните в България муниции и въоръжение на украинската страна ", съобщи Илия Налбантов във връзка публично поисканата от Киев военна помощ от страната ни. Той назова това самоубийствена политика, обвързвана с бъдещето на България.

" Партията на Стефан Янев е следващият проруски, антибългарски политически план, който цели от ден на ден последователно да отдалечава България от Европа и да ни връща в Азия и тоталитарното ни минало ", сподели Момчил Дойчев за новосформираното придвижване на някогашния длъжностен министър-председател.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР