Поредното превъплъщение на лирическия герой от вселенския хит Комбайна вършачка

...
Поредното превъплъщение на лирическия герой от вселенския хит Комбайна вършачка
Коментари Харесай

Васко Жабата се появи в столична дискотека

Поредното преобразяване на лирическия воин от вселенския шлагер " Комбайна вършачка " на оркестър " Камчия " е в гигантско плашило, което обикаля и забавлява гостите в столична дискотека.

Чудноватото творение се изявява на сцената паралелно до полуголи девойки в камуфлажно долни дрехи, за които не излиза наяве дали пресъздават Цеца Мецата, или са просто танцьорки, привличащи внимание с телата си.

Костюмът на Васко Жабата включва гигантска глава с още по-несъразмерни очи, както и тяло, покрито със зелен окосмен плат. Единствено ръцете, които се подават на две места, издават, че под куклата има човек, който се впуска във вихъра на танците, оповестява " България през днешния ден ".

През последните седмици песента " Комбайна вършачка " е най-слушаното парче на Балканския полуостров. Хитът отпреди 20 години се споделя в обществените мрежи, като максимален брой гледания натрупа в тик-ток. В нея се пее:

На китарата Васко Жабата,

той ще свири, драги посетители, единствено за вас.

На микрофона Цеца Мецата,

тя ще пее, драги посетители, единствено за вас.

" И двамата са измислени герои. Нашият артист Ангел тогава чул от сътрудници, че през 1990-1991 година този рефрен доста постоянно се пее, и взехме решение да го използваме. Имахме традицията в края на всеки фолклорен албум да слагаме по един кючек. И по този начин се появи " Комбайна вършачка " с Васко Жабата и Цеца Мецата ", описа пред " България Днес " Борис Иванов, който е началник на оркестър " Камчия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР