Поредното попълнение в автомобилния парк на суперзвездата на „Реал” (М)

...
Поредното попълнение в автомобилния парк на суперзвездата на „Реал” (М)
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се похвали с нова кола за 380 000 евро

Поредното попълнение в автомобилния парк на суперзвездата на „ Реал” (М) – Кристиано Роналдо, е Ferrari F12tdf, което коства 380 000 евро. Суперколата се причисли към сбирката на португалеца, в която влизат Koenigsegg CCX 11, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Porsche 911 Turbo S, 599 GTO и Rolls-Royce Ghost.
Нападателят се похвали с новата си облага в обществената мрежа Instagram, където гордо театралничи до машината. Автомобилът е създаден в стеснен тираж от 799 бройки и това го прави още по-желан от звезди и колекционери. Самият Роналдо не крие, че е почитател на скъпите и бързи коли, като всяка година се снабдява най-малко с още една.
Срещу платените 380 000 евро звездата на „ Реал” (М) получава 6,3-литров V12 мотор, чиято мощ е 780 к.с. Благодарение на този мотор суперколата форсира от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди и съумява да раззвие оптималната скорост от 340 км/ч.
По-рано тази година Роналдо се опита да купи и спортно Ferrari 335 S Spider Scaglietti от 1957 година, което беше изложено на търг. В последна сметка португалецът загуби наддаването за колата, за която бяха платени 32 млн. евро. Твърди се, че автомобилът е бил платен от другата огромна звезда на международния футбол – нападателя на „ Барселона” и националния отбор на Аржентина - Лео Меси.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР