Поредното ни разследване около приятелския кръг назначения на премиера Кирил

...
Поредното ни разследване около приятелския кръг назначения на премиера Кирил
Коментари Харесай

Ще лапне ли шеф в ББР, ортак на Киро, 20 млн. от рози?

Поредното ни следствие към приятелския кръг назначения на премиера Кирил Петков ще е малко, защото то единствено удостоверява публикацията ни от 27 юли 2021г., когато Просто Киро, тогава нелегално назначен за длъжностен министър на стопанската система, в характерен колониален жанр сложи за началник в Българската банка за развиване /ББР/ следващ съучастник в бизнеса си с бактериални хапчета, този път с българска роза – Владимир Георгиев, към този момент изпълнителен шеф на ББР.
Ако четете биографията на Вл. Георгиев от уеб страницата на ББР, ще се впечатлите:
„ Владимир Георгиев има повече от 11 години опит в банковата система, минал е през всички равнища на развиване, с дълготраен управнически опит отпред на дирекции и ръководства в няколко огромни търговски банки, както и като член на Управителния съвет и изпълнителен шеф на банкови институции.

С потвърден опит в региона на интернационалната активност и ликвидността на банките, интернационалните кредитни и кореспондентски връзки, както и в региона на оздравяването на банки с неприятен кредитен портфейл, дилърските интервенции, документарните интервенции, ликвидността, корпоративното финансиране и събирането на проблематични заеми.

Участвал е в екипите по консолидацията на две огромни български банки като отговарящ за обединяването в региона на интернационалните кредитни и кореспондентски връзки и ликвидността.

Владимир Георгиев е специализирал финанси и банково дело в Германия, Австрия, Белгия, Люксембург.

Повече от 19 години опит във финансовото ръководство на български и задгранични вложения в разнообразни браншове на стопанската система. Организирал  Първично Публично Предлагане и Облигационно финансиране посредством БФБ за няколко корпоративни структури. “

Истинската бизнес биография на Вл. Рашков Георгиев обаче е напълно друга!

Прочетете я и ще се смеете глас, тъй като тя е съвсем като тази на Пламен Плавника, също с „ удивителна “ биография, а най-после оказал се, вкл и посредством наши следствия, продавач на плавници, шнорхели и така нататък плавателни аксесоари в офис до гробищата в Орландовци.

Защо ли Вл. Георгиев не оповестява обществено второто си име Рашков? Има две хипотези:

Първата – срами се от второто си име, съвпадащо в третото на одиозния министър на Министерство на вътрешните работи към този момент наказан за безчинствата на Министерство на вътрешните работи по време на изборите против опозиционни партии и виновен по редица искове за неистини и внушения. Надали?!?

Втората – кой ще откри същинската биография и бизнес на човек с име Владимир Георгиев в България. Вероятно единствено човек с име Иван Иванов би бил по-труден за откриване.

Но не и за нас, ние знаем – където има продажба на Водоснабдителна система телешоп бактериални хапчета мирише на кисело, въпреки и да са за вегани – ревизира и ще намериш Поредна Палячовщина в бактериално-колониален жанр.

И по този начин – нашият другар указател Папагал ни оповестява:

Вече известното и печално присъединяване като притежател на Вл. Рашков Георгиев във компания Роза Органика ООД – работеща на загуба, която създава биофранкенщайн хапчета, смесени дружно с млечно-кисело бактериални вещества на Кирил Петков.

Цялата ни предходна публикация проучва този био-веган безглутенов българско-канадски съюз.

Папагал ни демонстрира още:

Топ банкерът от ББР, изп. шеф на ББР, взе участие в Съвета на шефовете на „ Аграрно научно-индустриален парк Добруджа “ ЕАД.

Звучи, гръмко, съществено /напушва ни смях, схваща се/, само че дано забележим предмета на активност на АНИПД ЕАД. Не сме сюрпризирани ЕАД-то е престанало да съществува на 1.03.20 година

Бегъл взор върху балансите във фирмения указател демонстрира, че е работило на загуба сходно на Роза Органика – компанията за бактериално-розови хапчета на Вл. Георгиев.

Слизаме по-долу в указател Папагал и се появява присъединяване в „ Интернет услуги и връзки “ ЕАД, където Вл. Рашков Георгиев е бил Съвета на шефовете. Нещо познато, нещо близо до Политическа партия ПП ни звучи – дано забележим.

Клик и – о, смут! – цялата фамилия на сътрудника на Държавна сигурност Тенто – Владо Жеглов – са шефове в борда с Вл. Рашков Георгиев.

По-надолу Папагал ни показва Агрария сървиз ЕООД, която даже нямаме предпочитание да ревизираме и Винарна Свищов!

Повече вино от Винарна Свищов няма да пием, защото Киро Петков е потвърдил, че популяризира бактериите си до всеки собствен съучастник, като да вземем за пример суджуците на уважавания пловдивски производител Маджаров.

Но в действителност трябваше да приказваме за розопроизводителите и 20 млн. отпуснати от ББР и изп. шеф Вл. Георгиев, някогашен притежател на губещата компания за розово-бактериални хапчета Роза Органика ООД.

Този факт беше маркиран във всички медии, в това число и в антиправителствените, без да се  АНАЛИЗИРА, че Вл. Рашков Георгиев отпуска кредитна линия на свои бизнес и то губещ.

Сами преценете къде и защо отиват парите на ББР.

А ние продължаваме да следим компания след компания и милион след милион къде постъпват заемите по облекчени от кръга „Петков“ схеми.

Едно от „ чудесата “ на ББР по отношение на облекчените заеми за новаторски „ стартъпи “, е че по личен отчет на ББР над 40% от отпуснатите заеми са ЗА ТЪРГОВИЯ И РЕМОНТ НА МПС на остаряло.

Кирил и Асен, да ви имаме нововъведенията. Но за това различен път!

Сега следим 20 млн. за розоберачите и изключително компания Роза Органика дали няма да се съживи поради розовия портфейл, който е в ръцете на някогашния й притежател.

Кредитният портфейл с 20 млн. от държавната ББР за розопроизводителите беше отворен предходната седмица.

Plovdiv-onine, 27 юли 2021
Харварда поставил в ББР съдружник по афродизиаци
След уволнението на мениджмънта на Българската банка за развиване /ББР/, служебният министър на стопанската система Кирил Петков в типичния си приповдигнат жанр но харвард разгласи напълване на управата на единствената държавна комерсиална банка с експерти.

Днес изследвахме един от новите членове на Управителния съвет на ББР – Владимир Рашков Георгиев и се оказа забавна връзката му с министър Петков, само че не от Харвард или банковите среди, както бихте очаквали за поста на който е назначен, а около прословутите проВиотици на Харварда, „ лекуващи всичко “.

Та какво е общото сред мининстър Петков и Владимир Рашков Георгиев, новоизлюпения банкер?

Преди да стане топ банкер в ББР, разпределяща милиарди евро, привлечени от западни вложители и организации, Владимир Рашков Георгиев е имал присъединяване като шеф в редица компании, само че е бил едноличен или главен притежател /70% от капитала/ единствено в една:  Роза Органика ООД,  която е с предмет на активност произвеждане на етерични масла.

В един миг срещата на двамата бизнесмени е довела до появяването на следващия БИОфранкенщайн – хапчета от розово масло с проВиотик от на Кирил Петков като продуктът, несъмнено, е новаторски – „ изпитан “ афродизиак и детокс?!?

Няма неприятно, Водоснабдителна система телешоп продажбите са сериозен бизнес в целия свят, само че дава ли това нужната подготвеност на члена на Управителния съвет на ББР Владимир Рашков Георгиев?

И да не се окажат няколко нови стартъпа в региона на биохраните финансирани от ББР?

Последният оповестен финансов доклад на топ банкера в ББР и производител на новаторски – „ изпитан “ афродизиак и детокс, дружно К. Петков е довел до годишни загуби над 24 000 лева

Как притежател на губещ бизнес с хапчета афродизиаци се оказва топ банкер в ББР, разпределящ милиарди евро европейско финансиране – отговорът би трябвало да даде Кирил Петков – Харварда.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР