“Поредното НЕЗАКОННО действие на една компроментирана федерация от апаратчици, които

...
“Поредното НЕЗАКОННО действие на една компроментирана федерация от апаратчици, които
Коментари Харесай

Адвокатът на Антъни Иванов: “Поредното незаконно действие на една компроментирана федерация

“Поредното НЕЗАКОННО деяние на една компроментирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изложение и правото на отбрана и си мислят, че са над закона ", написа в профила си във Facebook юристът на плувеца Антъни Иванов.

По-рано през днешния ден Управителният съвет на Българска федерация плувни спортове (БФПС) разгласи, че е взел единомислещо решение за прекъсване на спортните права на състезателя на ПСК “Черно море ” Варна Антъни Иванов за период от три години. Също по този начин от централата му постановат и парична санкция в размер на 2000 лева



" Никой не е поканил Антъни Иванов да изложи неговата позиция, нито му е дал правото на отбрана. Решението на УС е незабележим самостоятелен административен акт и ще бъде обжалвано по реда на Административнопроцесуален кодекс, което автоматизирано ще спре действието му. Веднага откакто АССГ анулира нищожното и нелегално решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело против БФПС за вреди в изключително огромен размер. Да стартират да пестят пари, че ще им трябват ”, написа Градев във Facebook.

“Още една много ”смешна ” постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал върха си със неразрешени субстанции. Похвалих какъв брой химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме “гузен негонен бяга ”, разяснява Антъни Иванов в обществените мрежи.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР