Поредното жестоко насилие над жена.Този път случаят е от Дупница,

...
Поредното жестоко насилие над жена.Този път случаят е от Дупница,
Коментари Харесай

Пребитата в Дупница жена разказа за ужаса от насилието

Поредното грубо принуждение над жена.

Този път казусът е от Дупница, където мъж нападнал дамата, с която до неотдавна живеели на фамилни начала и единствено шансът я е избавил от гибел.

Извършителят е арестуван. Пред камерите ни дамата, чиято идентичност ще скрием, описа за преживения смут, осведоми Нова телевизия.

Ще назовем дамата Мая. Тя има две деца от мъжа, който е опитал да я убие. В последните месеци той не спирал да я заплашва. Ревнувал я след раздялата им. Миналият четвъртък пристигнал пред блока й.

Мъжът се качил, само че забелязал, че има и други хора на етажа и си тръгнал, с цел да се върне малко по-късно, когато към този момент Мая била сама.

„ Чух, че входната врата се тресна.

Чух стъпки и след това го видях против мен с нож.

Огледа се, видя, че няма никой и стартира да ме удря.  Риташе ме в главата и корема. Говореше, че съм бременна от различен ”, споделя жертвата на принуждение.

Боят траял десетина минути. Тогава Мая в отчаянието си почнала да крещи, че всеки миг татко й ще се появи.

„ Той стана и стартира да тича надолу по стълбите. Погледнах се в огледалото. Видях, че ми е срязал бузата. Течеше ми кръв от носа. Веднага се обадих на 112. Лекарите споделиха, че животът ми е избавил 1 см. Ако 1 см по-надолу ме е бил срязал, е щял да ми засегне сънната артерия и загивам ”, описа още дамата.

Заплахите против Мая били съвсем ежедневни в последните месеци. Освен към нея мъжът бил доста нападателен и към 9-годишната им щерка, която също обиждал и заплашвал.

„ Мислех си, че ще се укроти, ще си откри другарка. Но към този момент година и 5 месеца ме тормози. От март интензивно си пущам тъжби в полицията. Може би го викат, само че го пускат по-късно. Беше ме заплашвал, че ще ме залее с киселина, с цел да не мога да съм с различен ”, изясни Мая.

Жената е безапелационна, че насилието против нея в действителност е било прям опит за ликвидиране.

„ От полицията ме успокоиха, че ще лежи години в пандиза. Имам вътрешно чувство, че няма да стане по този начин. Ще пребивавам в боязън ”, споделя дамата. И разясни, че ще търси помощ от неправителствени организации, с цел да се усеща предпазена, доколкото е допустимо.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР