Поредното издание на музикалния фестивал Vola Open Air ще събере

...
Поредното издание на музикалния фестивал Vola Open Air ще събере
Коментари Харесай

Vola Open Air отново ще събере почитателите на новаторското изкуство във Врачанския Балкан

Поредното издание на музикалния фестивал Vola Open Air ще събере за три дни феновете на новаторското некомерсиално изкуство в подножието на връх Околчица във Врачанския Балкан. 
Това е девето издание на фестивала, който започва през 2008 година и се организира с поддръжката на Национален фонд просвета, Обществен дарителски фонд за Враца, Община Враца и други, сподели главният уредник Цветослав Йонов – Цеко. Идеята е да се даде сцена за изява на млади български и задгранични актьори, да се разпространява туризма в района и да се приобщават младежите към природосъобразния метод на живот. 
Официалното разкриване ще е довечера, в 20 часа. През трите дни гостите ще могат да чуят и видят осъществяванията на DJ Q, Dj Marky, LEFTO EARLY BIRD, STAMINA MC,  Leena, Yana & Kamen, Pistamashina и още доста други наши и международни музиканти, творящи в соул, фънк drum’n’bass, хип-хоп и други Три подиуми са подготвили уредниците – съществена, под паметника и арт-сцена.
Освен тях ще има хамачена градина, графити работилницата, базар за ръчно направени артикули, йога, разтривки, цирково изкуство, филми, изясняват уредниците, които чакат най-малко 800 индивида да посетят фестивала.
За по-лесното напредване има обезпечен превоз, които ще потегля от жп-гара Враца. Точните часове са оповестени на фейсбук-страницата на проявата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР