Поредното Ел Класико между испанските грандове Барселона и Реал Мадрид

...
Поредното Ел Класико между испанските грандове Барселона и Реал Мадрид
Коментари Харесай

Барселона и Реал не успяха да се победят в Ел Класико пред 98 000 зрители


Поредното Ел Класико сред испанските грандове Барселона и Реал Мадрид приключи с тъждество 2:2. Дербито от 36-и на Ла Лига се игра на "Камп Ноу" пред 98 000 фенове.

Каталунците на два пъти повеждаха в резултата, само че не съумяха да стигнат до цялостен триумф. Луис Суарес даде преднина на Барса в 10-ата минута, само че Кристиано Роналдо възвърне равенството единствено 4 минути по-късно. В края на полувремето домакините останаха с 10 индивида, откакто Сержи Роберто удари Марсело без топка и получи пряк червен картон. Голямата звезда на Барселона Лионел Меси още веднъж изведе тима си напред в 52-ата минута, само че в 72-ата Гарет Бейл изравни с превъзходен изстрел от границата на наказателното поле.

Барселона остава лидер в класирането с 87 точки, а Реал е на трето място със 72. Роналдо не излезе на терена през второто полувреме поради контузия и неговото място зае Марко Асенсио. Степента на травмата на португалеца ще стане известна през днешния ден, само че се допуска, че не е доста сериозна. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР