Поредното безумно паркиране във Видин ни кара да се замислим

...
Поредното безумно паркиране във Видин ни кара да се замислим
Коментари Харесай

Наглост или неграмотност? Тарикат заряза джипа си в кръговото на оживен булевард във Видин

Поредното безумно паркиране във Видин ни кара да се замислим дали лидерът на зарязания "Хюндай " е прекомерно безочлив или безпределно необразован. За безочливото прекъсване в крайдунавския град ни алармира четец на организация BulNews в рубриката ни "Ти, репортерът ".
На фотографията ясно се вижда по какъв начин тарикатът е зарязал возилото си в кръговото придвижване на бул. "Панония " в града. Видимо той не се е замислил дали пречи на прекосяването на останалите коли, защото е имал доста по-важна цел - да изпие кафето си на мира и да следи колата си.
"Паркиране по учебник. Собственикът си пие кафето и й се любува през витрината ", разяснява иронично възмутеният мъж.
От метода на паркиране ни излиза наяве, че водачът не е чел правилника за придвижване по пътищата и най-вероятно е взел книжката си по лесния метод. Постъпката му демонстрира, че с изключение на шофьорските му умения, му липсват и някои личностни качества, които е трябвало да научи още през първите седем години, само че тази идея от дълго време е изгубена.
Въпреки че наглото паркиране в крайдунавския град няма край, видинчани не стопират да се надяват способените органи да глобяват псевдо тариката и останалите извършители с високи санкции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР