Поредно посегателство над медици у нас. Лекар от пазарджишката болница

...
Поредно посегателство над медици у нас. Лекар от пазарджишката болница
Коментари Харесай

Пиян придружител на починал пациент нападна лекар в МБАЛ – Пазарджик

Поредно посягане над медици у нас. Лекар от пазарджишката болница беше атакуван по време на нощно дежурство. Боят стартира още пред Спешното поделение, охранителни камери запечатват случая, оповестява БТВ.

Двама мъже водят собствен непосредствен, който е в сериозно положение. Лекарят на промяна оставя прегледа на пациент, с цел да провежда настаняването на новия. Докато санитарите се пробват да го изкарат от колата, единият от придружителите му атакува екипа.

Прокуратурата нищи побой над доктор от Спешна помощ

„ От чиста човешка позиция излязох да видя положението на пациента. Това е следващ случай на докаран пациент в мъртво положение. Това можех да го преценява и без да стигам до колата. Хората, които сваляха пациента бяха много нападателни. Започнаха да ме атакуват - какъв доктор съм, какво очаквам, да дойда да го извадя от колата “, описа доктор Николай Недялков от МБАЛ – Пазарджик.

Въпреки подозренията, че е умрял, санитар се пробва да извади индивида. Помага и доктор Недялков. Следват още закани – този път за ликвидиране. Единият от придружителите потегля към доктора и протяга ръка. Охранителят в болничното заведение се намесва и го отблъсва.

Побой над доктор от Спешното в Пазарджик

Това е втори подобен случай в рамките дневно. Д-р Албена Петкова също е нападната, до момента в който се пробва да помогне.

Нападателят на Д-р Недялков е арестуван от полицията същата вечер. По случая се води досъдебно произвеждане. Очаква се и прокуратурата да повдигне обвиняване за нахлуване на длъжностно лице по време на неговата работа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР