Поредно нагло посегателство на дарения, които се събират за хора

...
Поредно нагло посегателство на дарения, които се събират за хора
Коментари Харесай

Младежи откраднаха кутия с дарения за онкоболна жена

Поредно безочливо посягане на дарения, които се събират за хора в потребност. Този път случката е от Пловдив, където група младежи безогледно отмъкнаха кутия, в която се събират средства за онкоболна жена.

Престъплението е запечатано от охранителните камери в заведение в жилищен регион „ Тракия ". Галина е на касата, когато кутията за дарения до витрината изчезва откакто петима младежи отвличат вниманието на личния състав.

" Единият питаше за цена, за което желае да си поръча, дали може да я поръча за по-ниска стойност, а другото момче отиде откъм другата страна на касата и взе да ни пита това може ли да го взема, това може ли да го взема ", споделя Галина Романова - касиер.

През това време различен взима кутията и я предава на идващ юноша. След кражбата момчетата още веднъж се появили в обекта, само че когато били разпознати, отрекли да са забъркани.

" Определено са група обиграна, по самите им придвижвания също проличава, че са групов тим, работят и с това се занимават, по обществените мрежи мненията са такива, че хората към този момент ги разпознават, има недоволства от други обекти, опит за похищения за кутия също в квартала ", сподели Николай Генчев - чиновник.

Навръх Нова година същата група е откраднала кутия за дарения от огромен хипермаркет, само че са хванати незабавно благодарение на клиенти. Тогава обаче няма подадена тъжба. Сега полицията е известена. Проверява се дали тези младежи не стоят и зад други похищения в града. Близките на онкоболното момиче, за която се събират средства, са потресени от случилото се и ще дават нова кутия за дарения с вярата този път да не бъде открадната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР