Поредният Свети Валентин вече е в историята, но звездите продължават

...
Поредният Свети Валентин вече е в историята, но звездите продължават
Коментари Харесай

Вижте най-странните подаръци на звездите за Свети Валентин

Поредният Свети Валентин към този момент е в историята, само че звездите не престават да споделят в обществените мрежи по какъв начин са го прекарали и какви дарове са получили. Повечето от българските ВИП-ове не влагат даже грам мозък в даровете и се регистрират с обичайните, само че втръснали червени рози, видя Hotnews.bg.



С сходни букети се появи Русата Златка, която благодари за вниманието на Благой Димитров и Антония Петрова-Батинкова, която обаче сподели и нови чанта и обувки.



Впечатление направи, че рози е получила и Ася Капчикова, която сега е свободна жена, както Hotnews.bg първи разкри.



Младата младоженка Софи Маринова също побърза да покаже плюшена играчка и цветя в бордо, до момента в който колежките й Лияна и Райна, като и манекенката Кристина Милева избраха те самите да се покажат в алено. Емилия, която също получава постоянно рози от мъжа си, този път сподели шоколадова торта.


Несъмнено Алекс Раева получи най-оригиналния подарък, който е и много скъп-в пъти над букетите на останалите ВИП-българки. Тя получи две кутии хайвер-черен и червен. Алекс е потомка на жанр на белогвардейци и е разумно обичаната й храна да е точно хайверът. Преди години тя показа в изявление, че гаджето й живее в чужбина, само че българите до момента не сме видели мистериозния господин.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР