Поредният случай на измамени за голяма сума пари от представяща

...
Поредният случай на измамени за голяма сума пари от представяща
Коментари Харесай

Млада гадателка от Русе взе десетки хиляди от поне 37 наивни възрастни жертви

Поредният случай на излъгани за огромна сума пари от представяща се за ясновидка българка се проверява от полицията. От началото на 2021 година подлъгани са били 37 души или най-малко толкоз са потърсили подпомагане от органите на реда, оповестява „ NOVA “.

22-годишната Недялка Гастулова от русенския квартал „ Чародейка “ пуска разгласи във вестници, които всекидневно се четат от възрастни хора и елементарно се доверяват на сходни предложения за повреждане на вълшебства . Своите паранормални качества тя удостоверява със приключен за 10 дни курс по окултизъм и гадателство с триумф „ Добър 4 “.

85-годишната Бойка Колевска от кюстендилското село Коньово споделя, че е потърсила помощта на ясновидката поради проблеми със сина си, който злоупотребява с алкохола . За услугата първо ѝ били поискани 300 лв. , след което още 1500. За да се снабди със сумата старата жена взела пари назаем, които след това прибирала година и половина .

От други свои жертви Недялка Гастулова е поискала суми от 15 000 и даже 20 000 лв. . Част от хората се оплакват, че са изнудвани и заплашвани, че ще им бъде навредено. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР