Поредният скандал, свързан със смъртта на 15-годишната Даная, е налице.

...
Поредният скандал, свързан със смъртта на 15-годишната Даная, е налице.
Коментари Харесай

Лекари от Пирогов: Майката на Даная и Кунева да усетят болката!

Поредният скандал, обвързван със гибелта на 15-годишната Даная, е налице. Таен запис, в който са забъркани имената на някои от водещите лекари в " Пирогов ", в това число и на някогашния началник на болничното заведение - проф. доктор Асен Балтов, се появи в интернет пространството.

Медиците, са се били събрали на съвещание на медицински съвет, на която да обсъдят своите последващи дейности, свързани със гибелта на дребната Даная.

" Трябва да има отговор, това са нападки от медиите и те са ориентирани против " Пирогов " и чиновниците. Това не може да продължава, би трябвало да има и ответна реакция. Решихме да подадем групово оставка, в случай че нещата се подобрят, само че те не престават. Има и други способи, с които може да се работи. Въпросът е да устискаме до 6-и март, това е истината ", споделя глас, визирайки ротацията в държавното управление.

" Трябва да обърнем нещата срещу, тъй като в края на краищата не може отвред да ни бият и да употребяват...Едва ли не някакви фондации да ни разпореждат какво да вършим. И по какъв начин да лекуваме? Е, не може да стане това! Това не е здравно! Тук приказваме да се направи нещо против случая " Даная ". Наричат ви убийци в престилки. Трябва да бъдете медийно предпазени. Тук даже става за съзнателно деяние. " Даная " - фондацията, и Кремена Кунева, която непрекъснато е с Демократична България... Натискът е политически! Просто би трябвало да създадем всичко допустимо, те да усетят болката тия хора! ", са злокобните слова, които са изречени по адрес на майката на Даная и Кунева.

Темата е необятна и занапред ще има отзив, откакто Прокуратурата се е самосезирала най-сетне, само че след репортажа на Валя Ахчиева, изпратен до Борислав Сарафов.

Проблем е било и с лекарството, належащо за първичното лекуване на Даная, както и със сертификацията на медикамента.

Медиците се притесняват, че против тях се води политическа и медийна акция, само че се оказва, че сами се оплитат в лъжите си и единствено трансферират топката един към различен. Истината ще излезе неотдавна рано или късно, а до тогава способените органи би трябвало да разплетат възела.

И това не е всичко - юрист Мария Петрова също беше намесена в проблема. Оказа се, че самата тя, както и всички членове на фамилията й, са включени в скришен лист на огромните лечебни заведения у нас, които ще им откажат помощ при потребност! И всичко това поради неин пост във Facebook.

" Толкова ли ви е боязън от пациентите, г-да управници? Нека да треперят от боязън тези, които не са си правили работата и са били без съвест! Аз разгадавам на българския съд и прокуратурата, а сходни описи и известия, в случай че са истина, оставям на вашата съвест! А в този момент вашите възрастни родители могат да проронят сълза, че са възпитали такива, които могат да посегнат на най-святото - на децата, на хората и на човешкия живот! ", споделя във свое видео обръщение адвокат Петрова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР