Поредният си голям и успешен концерт в препълнената зала 1

...
Поредният си голям и успешен концерт в препълнената зала 1
Коментари Харесай

Лили Иванова БЯСНА: Любителски кадри показаха как изглежда тя към момента!

Поредният си огромен и сполучлив концерт в препълнената зала 1 на НДК изнесе Лили Иванова. Всичко беше уау и супер възторг, до момента в който... до момента в който не се появиха любителски фотоси, запечатали действителния облик на примата към днешна дата.

Да, сещаме се, че никой не си фантазира, че Лили наподобява по този начин, както я вършат и показват по фотосите и плакатите - това е ясно. Въпреки това обаче мнозина не чакаха, че голямата разлика няма да е единствено в лицето, а и в тялото й.

Ето я Лили такава, каквато е и това е напълно обикновено при все, че е предходна 85 години. За възрастта си тя даже наподобява отлично, само че знаем, че има фикс идея да се демонстрира натурална. Естествената Лили Иванова е с увиснала старческа кожа и отново споделяме, това е съответно на годините й, а коремчето й надалеч не е по този начин прибрано и с талия на осичка.

Ясно се виждат паласките на Лилинце Пиленце, както и отпуснатия й стомах, само че едва ли нейна наборка ще се похвали с фигура, която тя се къса да демонстрира по фотошопираните си снимки.

Явно фенове на първите редове са съумели да снимат примата и в този момент тя е меко казано гневна от изтеклите фрагменти. Знаем, че Лили постоянно не разрешава телефони и фотоси на концертите си, а да я " щракат " имат право единствено тези, назначени от нея самата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: снимки Лили Иванова фотошоп кадри Лили Иванова бясна концерт НДК
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР