Поредният приемен ден на кмета Стефан Радев протече с разглеждане

...
Поредният приемен ден на кмета Стефан Радев протече с разглеждане
Коментари Харесай

Поставиха въпроси от правен и социален характер на вниманието на сливенския кмет

Поредният приемен ден на кмета Стефан Радев протече с разглеждане и дискутиране по разнообразни проблеми, които жителите на общината поставяха. Част от тях бяха свързани с пътната инфраструктура и благоустрояване на междублокови пространства.

На вниманието на сливенския градоначалник бяха поставяни и въпроси от юридически и обществен темперамент. По част от въпросите Радев се ангажира с инспекции, по други – с търсене на разновидности за решаването им по отношение на компетенциите и механизмите на Общината. Кметът бе осведомен и с концепция, ориентирана към разпространение четенето навън.

Пред част от заместниците на Стефан Радев бяха поставяни въпроси от персонален темперамент, молба за подпомагане и зародил междусъседски спор.

Приемният ден на общинското управление е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става два дни преди този момент – във вторник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на жителите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се одобряват и по е-поща.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР