Поредният премиерски тур днес бе в град Сливница. И ако

...
Поредният премиерски тур днес бе в град Сливница. И ако
Коментари Харесай

Републиканци за България: Ако не сте разбрали... Борисов ще ви го повтори

Поредният премиерски тур през днешния ден бе в град Сливница. И в случай че някой не е схванал какво е ремонтирано и реновирано, през последните години, или се строи сега, можеше да си затвърди знанията от поредицата живи включвания в обществената мрежа Фейсбук.

Съвсем в точния момент, Борисов сподели в свое видео, ремонтираната и открита на 25 октомври 2019 година от госпожа Мария Габриел и кмета Васко Стоилков, постройка на Младежкия център в град Сливница. Наблюдаваме нов способ на предизборна акция и тактичност, която е поел министър председателят Бойко Борисов, обикаляйки обитаемоте места в България да демонстрира и повтаря какво е направено и какъв брой доста средства са вложени и отпуснати, с помощта на държавното управление и на Политическа партия ГЕРБ.

Когато си отпред на държавното управление и ръководството е в твоите ръце, построяването от инфраструктурните планове до детските градини и спортни зали, е обикновено да е обвързване на ръководещите. По какъв метод са обезпечени средствата и какъв брой от тях са разходвани не е належащо да се трансформира нито в национално мъжество, нито в мотив на всекидневните диалози с обществото. Не е обикновено да обикаляш сред хората и да очакваш признателност от направеното за обитаемо място, в което живеят, имайки поради, че това е обвързване на ръководещите. Българските жители заплащат както своите налози, по този начин и осигуровки и когато го вършат не претендират за нечия признателност, а даже в множеството случаи са ощетени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР