Поредният последовател на малкия Фончо, подкара кола по пътищата у

...
Поредният последовател на малкия Фончо, подкара кола по пътищата у
Коментари Харесай

Поредно безумие на пътя: Дете пуши и шофира с над 140 км/ч на околовръстен път

Поредният почитател на дребния Фончо, подкара кола по пътищата у нас. Макар и малолетен зад кормилото, тийнейджърът е запалил цигара и кара с една ръка на фона на поп фолк ритми. От клипа не излиза наяве в кой завършек на България се развива безумното деяние, само че едно е ясно – то е напълно в прорез със закона .
Прочетете още
Момчето не има нужната дееспособност за ръководи МПС, поради нежната си възраст, само че очевидно законите не плашат младежите, защото са разгласили видео от безумната си демонстрация в обществената мрежа фейсбук.

На него се вижда по какъв начин момчето кара с над 140 км/ч по околовръстен път , а различен юноша, който стои на пасажерската седалка снима дейностите на другарчето си. На всичкото от горната страна и водачът и пасажерът са без защитни колани.

Вероятността да убие почтен човек посредством безотговорните си дейности е доста огромна. Друг е въпросът дали младежите осъзнават заплахата от дейностите си.

Припомняме, че след скандалния клип на Фончо " тариката " от Пещера, фамилията му се снабди със солен акт по Закона за придвижване по пътищата, откакто 10-годишното дете бе снимано от баба си да кара. Освен това против бащата му бе формирана кореспонденция.

Само преди дни 14-годишно дете почина откакто бе пометено от пийнал и надрусан водач, който избяга от мястото на случая. След следващия съдбовен случай със починало дете на пътя, основния прокурор Иван Гешев направи изказване във връзка войната по пътищата.

„ Какво още би трябвало да се случи, с цел да разберем, че би трябвало да спрем да се раняваме и убиваме на пътя? Какво още чакаме, с цел да спрем войната на пътя? Нейните жертви са колкото при един местен боен спор? ”, съобщи Гешев, като добави, че страната ни е водеща в Европейски Съюз в тази черна статистика.

Според него смъртните случаи по пътищата в страната ни не са приоритет и съобщи, че е било значимо в границите на дни да бъдат закрити профилираните съд и прокуратура, тъй като може би сме единствената страна в Европейски Съюз, в която няма проведена престъпност.

„ Това бързане, което евентуално ще е от изгода на престъпността, е обяснимо. Но е необяснимо, че не се бърза, когато ежедневно по пътищата ни умират хора. Не единствено политиците и институциите, само че и всички ние като общество би трябвало да сме дейни. Защото всеки живот е скъп, а към този момент с години нужното не се прави. Това е животът на всеки един от нас, на околните ни, на децата ни ”, приключва основният прокурор.

Въпреки рискът и вероятните последици от сходно безконтролно отношение на родители, става известно, че почитателите на Фончо не са по никакъв начин малко. Системно можем да забележим клипове, публикувани в обществените мрежи на сходни прояви.

Видео:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР