Поредният наглец ядоса колегите си на пътя и пешеходците с

...
Поредният наглец ядоса колегите си на пътя и пешеходците с
Коментари Харесай

Наглец спря БМВ-то си на кръстовище във Враца, ядоса пешеходците /снимки/

Поредният наглец ядоса сътрудниците си на пътя и пешеходците с необразованото си паркиране, научи организация BulNews. За безпардонната постъпка алармира наш постоянен четец, който към този момент е безгласен при сходни гледки, само че продължава да ги документира, с цел да може такива водачи да бъдат глобени.
Младият мъж изпрати фотоси в редакцията ни на лек автомобил БМВ с врачанска регистрация. На фотосите се вижда, че колата е спряна най-нагло на кръстовището с улица " Екзарх Йосиф " и бул. " Втори юни ", на светофарите над " Ахат ".
Водачът очевидно е решил, че по този метод изоставен, баварецът няма да пречи нито на останалите му сътрудници, нито пък на вървящите пешком хора. Точно противоположното обаче. С неумението си да паркира, с изключение на, че пречи на естественото прекосяване на леките коли и лимитира видимостта на водачите, тарикатът е заел и част от пешеходната пътека. Така хората, които пресичат пеш улицата, би трябвало да заобиколят возилото или пък да пресекат на място, което не е отредено за това, което е сериозна причина за пътен случай.
Явно е, че във Враца всеки кара и стопира както и където си пожелае, само че е време такива наглеци да бъдат по-често глобявани, с цел да спре тази всеобща процедура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР