Поредният му рожден ден явно е бил под знака на

...
Поредният му рожден ден явно е бил под знака на
Коментари Харесай

Димитър Бербатов чукна 43 със скромна торта

Поредният му рожден ден очевидно е бил под знака на фамилна та конюнктура. В компанията на двете щерки се появи той по случай 43-тата си годишнина. Тримата театралничат гушнати и засмени, а на масата непретенциозно се кипри елегантна торта единствено с една свещичка. Повечето фрагменти даже подчертават единствено върху рожденика, а дали след това се е стигнало до по-мащабно празненство с другари, историята мълчи.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Dimitar Berbatov (@berbo9)

Димитър Бербатов пък очевидно е признателен за всичко в живота си – за любовта, другарството и поддръжката, за които всеки може да мечтае. Той не пропусна да благодари на забърканите за неспирните пожелания и известия по случай празника. Рожденият ден пък бе охарактеризиран като специфичен и май в действителност си коства да се запомни.

В последните години футболистът е предан на фамилията си и на процедура младежките скитания в буйни компании към този момент са надалеч от живота му. Дъщерите му порастват с всяка минала година, а празниците са мотив да обърне време и внимание на околните си. Проблемите в българския футбол също интересуват Бербатов и поради свадите, свързани с БФС, може би ще има още развиване по въпроса. На 43 години интензивният футбол от ден на ден остава в предишното, като е ред и на по-различни каузи.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Ilayda Huseinova (11)

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР