Поредният кръг на италианската Серия А ще даде отговор на

...
Поредният кръг на италианската Серия А ще даде отговор на
Коментари Харесай

Развръзката в борбата за титлата в Италия, Испания и Холандия пряко по MAX Sport през уикенда

Поредният кръг на италианската Серия А ще даде отговор на въпроса дали Ювентус ще си обезпечи предварително осма поредна купа в италианското Калчо. Грандът от Торино има задатък от 17 точки пред втория Наполи и в събота посреща на „ Алианц Стейдиъм ” Фиорентина от 19:00 часа.
 Нова порция страхотни мачове през тази седмица
Ако Кристиано Роналдо и компания вземат успеха, те ще бъдат недостижими на върха и ще съумеят да зарадват почитателите си, които останаха шокирани след домакинското отпадане от Шампионската лига против Аякс през седмицата. Двубоят ще се излъчи директно по MAX Sport 3.

В събота от 21:30 часа, още веднъж по MAX Sport 3, Интер и Рома излизат в пряк конфликт, спечелилият от който ще направи сериозна крачка към място в Топ 4, осигуряващо присъединяване в Шампионската лига следващата година.



Барселона отвори удобен задатък от 9 точки пред преследвача си Атлетико Мадрид 7 кръга преди края на испанската Ла Лига. Лео Меси и компания имат привидно лесната задача да запишат следващите три точки в актива си в семейството против Реал Сосиедад. Двубоят е в събота от 21:45 часа и ще се излъчва директно по MAX Sport 4.

След 30 мача, Аякс и ПСВ Айндховен си поделят първата позиция в холандската Ередивизи с актив от 74 точки. През уикенда двата гранда ще се надяват, че няма да създадат неверна стъпка, с цел да разрешат на противника да излезе с едни гърди напред в класирането. Аякс гостува на Грьонинген в събота от 19:30 часа като мачът ще се излъчва директно по MAX Sport 1, а в неделя от 17:45 часа, по MAX Sport 2, ПСВ посреща Адо Ден Хааг.

MAX Sport 1 ще излъчи директно развръзката и на първия ATP Masters 1000 шампионат на клей за сезона – този в Монте Карло. Двамата съществени любимци за трофея – Рафаел Надал и Новак Джокович към този момент се движат по проект, като Краля на клея в профил българина Григор Димитров в третия кръг на конкуренцията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР