Поредният форум на НАТО в Рамщайн не донесе особени новини.

...
Поредният форум на НАТО в Рамщайн не донесе особени новини.
Коментари Харесай

Не е възможно Русия да бъде превзета

Поредният конгрес на НАТО в Рамщайн не донесе особени вести. На Украйна ще се помогне колкото е нужно. Колко е належащо ще се реши във Вашингтон. Те ще усилват, раздуват, ускоряват и разнообразяват. Но по отношение на танковете към момента не е реализирано съглашение сред членовете на Алианса. Или ще го създадат, или няма да го създадат. Или немските " Леопарди " ще отидат в Украйна, или ще чакат американските " Ейбрамс ". Ще дадат противовъздушна защита, всичко до " Пейтриът ". Или не. Със сигурност ще бъдат дадени три милиона патрона за картечници. Или пет. Въобще мъглата на войната.

Замисляли ли сте се за какво НАТО оказва толкоз дозирана помощ на режима в Киев? Значи се двоуми и се свива за танкове, ракети, самолети и други неща? Защото не желае по-нататъшна ескалация на спора? Да. НАТО повече от 8 години прави ВСИЧКО, с цел да разпали оптимално този спор. Така че, за какво?

Защо да не дадат на Зеленски всичко, което желае едновременно: танкове, самолети, кораби, подводници, галактически станции, междугалактически ракети и атомна бомба? Да, има някои въпроси по отношение на логистиката и образованието на личния състав. Но въпросите са дребни: логистиката работи добре (не можем да бомбардираме логистичните центрове), а личният състав - за кого е загадка в този момент, че всички " Хаймарси " се обслужват от постоянни военни на НАТО? И с танкове ще тръгнат, и със самолети ще летят, несъмнено, не украински. Гуано е въпрос, както се споделя на улицата.

Самите те обаче признават за какво в реалност военната помощ за Украйна е толкоз лимитирана и дозирана. Те непосредствено споделят: ние самите имаме потребност от това. Трябва да оставим нашите войски. Не можем да изпразним нашите военни хранилища, нашите армии също имат потребност от това оръжие.

А за какво техните армии имат толкоз доста полеви оръжия? С кого ще се бият? С Китай? Не. С Русия. Ще се бият с Русия. И посредством Украйна, и посредством себе си също. Просто подлизурските гей-европейци (ох, преди малко го споделих неправилно, като някакъв славей пропагандист, а аз съм умислен неспециалист анализатор, не ми прилича да го кажа) не са подготвени да понесат бремето на войната и самите големи загуби.

Операцията за победа над Русия (дори като се изключи потреблението на нуклеарно оръжие) може да коства няколкостотин хиляди и даже милиони убити бойци от главните страни на НАТО: Съединени американски щати, Англия, Германия, Франция, Италия. Във военно отношение това са неприемливи загуби. И най-важното е, че резултатът към момента не е обезпечен.

Следователно тактиката на НАТО е да изтощи оптимално съветските въоръжени сили в Украйна, да унищожи, да изтощи нашата войска посредством украинската защита, без да визира главните й сили нито в хора, нито в техника. И по-късно да излязат, с цел да завършат всичко.

Украинците към този момент ще са мъртви, а руснаците с бурятите ще бъдат съвсем всички мъртви, а по труповете ще преминат чисто нови, в целофан, без нито една драскотина " Ейбрамс " и " Леопард ", а зад тях в " Хъмвита ” натовски бойци ще вървят, ще дъвчат дъвки и ще пият кока-кола. И някои ще свирят на хармоника, съгласно остарялата традиция и възродени инстинкти.

" Ако в този момент прекомерно бързо дадем танкове и ракети на украинците, тогава мечтаният резултат може да не се получи по-късно. Първо, тогава украинците няма да умрат толкоз бързо, колкото би трябвало да умрат съгласно проекта на Байдън (което значи, че по-късно ще бъдат нахранени и ще споделят с тях плодовете от успеха над руснаците). "

" Второ, руснаците посредством мат-ремат, изгубили големи територии и цели армии убити и пленени, след година-две ще се научат да палят Леопарди и Ейбрамс, да смъкват ракети, а самите те някъде оттатък Урал ще натрупат своите кучи танкове, и толкоз повече ракети, че везните ще стартират да се накланят заплашително в другата посока. "

Не, желанието е друго. За да подпалите не най-хубавата им техника в Украйна, да пожертвате второкласни хора, всевъзможни украинци (а можете да хвърлите и поляци в пещта, всевъзможни балти и румънци, в случай че съумеете да хванете румънци де), и оставят белите елитни войски от американските чернокожи и френските араби недокоснати и с най-хубавата технология. За да влязат и да довършат. При довеждане докрай - запомнете този туит.

Но даже и в този сюжет има проблем. И го осъзнават най-малко някои генерали от НАТО. Тези, които са воювали освен в Брюксел за правата на транссексуалните ескимоси. А да вземем за пример в Афганистан. Те могат да станат и да попитат: по какъв начин ще успехите Русия? Тоест по какъв начин тъкмо?

Да предположим, че Путин не посмее да употребява нуклеарно оръжие, добре. Какво ще вършим? Ще завладеем ли Русия? И в това време Беларус? Ще тръгнем ли от Брест до Владивосток и ще създадем на всички места окупационни администрации? Знаете ли, че има места в Русия, където даже не можете да се качите на Ейбрамс? Как и с какво ще заемем и задържим територията на Русия? След като ние да вземем за пример, не успяхме да завладеем Афганистан.

Възможно е да се нанесе уверено проваляне на армиите на Русия. И по-късно още едно. И към още пет безапелационни финални провали.

Хитлер завоюва девет интервенции, победи Червената войска съвсем на изсъхнало. И това е единствено за една 1941 година. Но всякога някъде в Сибир се събираха нови дивизии, някъде оттатък Урал се строяха нови танкове и ето я още веднъж пред нас - Червената войска, още веднъж не е умряла.

Дори Хитлер нямаше желание да окупира цяла Русия. Той възнамерява единствено да анексира западните територии. А на изток да държат някакви " страни " под собствен протекторат. Той даже не мислеше да завладее Сибир. Пъпът му щеше да се развърже.

Действително е по този начин. Цялата вяра на Хитлер беше, че той ще победи „ болшевиките “ и по-късно ще се споразумее с някои сибирски сепаратистки колаборационисти. Зад дребната европейска част на Русия стои дива, гъста, ужасна, велика Азия. Дори Хитлер се опасяваше да отиде там.

През 1942 година имаше занимателна преживелица. В разгара на сполучлива атака Дон се прекосява от немската дивизия „ Дас Райх “ (или „ Гросдойчланд “, демон ги знае, няма значение), елитната дивизия, персоналната защита на фюрера. А Дон измежду " арийците " се счита за граница на Европа. От едната страна това значи светли аси, а от другата тъмни данове (герои на немските митове) златна сънлива Азия, която почива на куполите. И не можете да отидете там.

Когато Хитлер разбра, в религиозен боязън той подреди незабавно връщането на " Гросдойчланд " на европейския бряг на Дон, в противоположен случай безчет беди щели да се стоварят върху германците! И единствено по какъв начин позна! Такива беди им се струпаха!

И в този момент всички очаквания на НАТО са на нашите вътрешни колаборационисти и сепаратисти. Затова в мокрите си сънища те разделят натрупа на Русия на „ самостоятелни републики “ - ще бъде допустимо да я изядете на части, само че няма да влезе в устата като едно цяло.

Но действителна съпротива в Русия няма. Няма, и това е всичко. Но какво споделям? Има. Има такава наклонност измежду хората, че желаят Сталин вместо Путин. Ако не Путин, то Сталин и нищо по-малко! Да, само че надали НАТО ще се контракти по-лесно със Сталин, в сравнение с с Путин. Така че Западът надали ще поддържа такава национална съпротива.

А останалата част от цялата съпротива са страхливци и копелета в неприятния смисъл на думата. Тоест, не са бойни педали, както в Спарта. А елементарни.

Можете, несъмнено, да извършите Максим Галкин президент на Русия в заточение. Можете даже да го докарате на Ейбрамс в Кремъл и да го поставите на трона. Но не за дълго. Скоро дивите недемократични руско-бурятски орки ще изгорят и танка, и Кремъл, в случай че би трябвало, и ще набият на прът Галкин и всичките му другари поляци.

Невъзможно е да се нанесе цялостно проваляне на Русия и е невероятно да се завладее Русия. За цялата история е било допустимо единствено един път, от ордата на Чингис хан, само че по-късно самата Русия се трансформира в орда и надали историята ще се повтори.

Но Русия може да бъде победена в местна, лимитирана, районна война. Има подобен опит! Кримската война, японската война, напуснахме Афганистан, даже Първата чеченска война се счита, че е изгбуена.

Това е мястото, където генералите от НАТО и техните политически куратори са изправени пред неразрешима алтернатива: с цел да спечелиш, би трябвало да запазиш мащаба на локалния, районен спор (не можеш да бомбардираш и обстрелваш Москва), само че не можеш да спечелиш, а с цел да спечелиш, въпреки това, би трябвало директното присъединяване на НАТО, а това към този момент е цялостен спор и с цел да постигнеш задачите си (разчленяването на Русия и унищожаването на съветския народ като индивид на международната политика, а би било и физически да го унищожите малко), вие също се нуждаете от цялостна победа, само че цялостна победа е невъзможна, тъй като вижте нагоре.

Колкото по-голям е натискът на Запада върху Русия и военното присъединяване на НАТО в спора, толкоз повече ще пораства поддръжката на съветския народ за СВО и значително за настоящето държавно управление (е, каквото е, каквото има).

Абонатите ми пишат в моя телеграм канал. От тези, които не поддържат СВО: в случай че Ейбрамс в действителност се изтърколи в предградията, аз самият ще изтичам до военната работа за регистрация и записване, ще взема фауст-патрон или каквото ще дадат, и нищо да не дадат - ще ги разкъсам със зъби проклетите пиндоси. И съм сигурен, че не лъжат и не театралничат.

Вярно. Когато НАТО влезе непосредствено във войната, поддръжката за съветските военни интервенции измежду народа на Русия ще се усили от сегашните 10% на 60% мигновено. И нямам поради „ поддръжка “ по време на телефонно изследване, а предпочитание за в действителност присъединяване: да се присъедините към армията като боец, непринудено да помогнете на армията, да дарите пари и труд и така нататък Ще бъде невероятно да победят Русия при този сюжет. Така че НАТО се е докарало в цугцванг.

А военните от Луганск, с които разговарях неотдавна по време на пътуването си на фронта - към този момент приказвах и писах за това - умерено и съществено се приготвят да посрещнат войските на НАТО на границите на „ линията Суровикин “. Дали ще влезе НАТО или няма, към този момент не е въпрос за тях. Въпросът е единствено: напролет или по остарелия нацистки табиет ще чакат до лятото? Те към този момент са тук. Това не е измислено в шоуто на Соловьов.

В края на краищата те чуват радиоприхващания: украинските военни приказват между тях по някаква причина на полски и френски. И понякога трупът на украинец по някаква причина доста загорял, макар зимата, ще се откри в гората. Направо негър.

Така че НАТО води война, НАТО ще води война – и то скоро без прикритието на въоръжените сили на Украйна, сами, с техните дивизии, на своите танкове. Настроението в нашите войски по този мотив е решително и даже по някаква причина фаталистично кротко: добре, да убием и американците. Защо не убихме американците?

Ей по този начин си живеем.

Превод: СМ

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР