Поредният безочлив обир на софиянци от страна на ГЕРБ и

...
Поредният безочлив обир на софиянци от страна на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Спаси София: Да спрем кражбата на 3 млн. лв. от изтърбушено общежитие

Поредният нахален грабеж на софиянци от страна на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация е в ход.

Столичният автотранспорт е сключил контракт за ремонт на панелно общежитие за близо 3 млн. лева или по 1852 лева./кв.м. (950 евро/кв.м.). Въпреки тежкото положение на сдружението, изтърбушеното общежитие, което се намира в автобусен гараж " Дружба ", ще се ремонтира главно, освен това на баснословни цени.

За това приканват от " Спаси София ".


Стойността на на практика всички материали е повишена неведнъж. От топлоизолацията, която ще плащаме 4-5 пъти над пазарните цени, през тоалетните, радиаторите и ламината – от 2 до 4 пъти по-скъпо, та чак до дюбелите и розетките, чиито стойности доближават над 10 пъти цените на дребно.

Поради неприятното финансово положение както на Столичния автотранспорт, по този начин и на самата Община, вместо този абсурден план да бъде спрян неотложно, през днешния ден ГЕРБ и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация ще се опитат да го пробутат през Общинския съвет, който да финансира тази потресаваща вакханалия.

Ако съумеят да го създадат, всички софиянци ще плащаме обилно – 62 000 лева за скеле, 12 000 лева за унищожаване на балатуми, wireless точки за 10 000 лева и усилвател за ефирен сигнал за 16 354 лева

Настояваме тази поръчка да бъде спряна неотложно, точката в дневния ред на Общинския съвет да бъде оттеглена и Агенцията за държавна финансова ревизия да извърши цялостен одит на тази безобразна кражба от парите на софиянци.

Наглостта на Йорданка Фандъкова, ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация доближават потресаващи размери, без никакъв позор или незадълбочен опит да прикрият дейностите си.

Г-жо Фандъкова, това ли е решението за последния мандат – да крадем като за последно, питат от " Спаси София ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР