Поредните - шести ненужни предсрочни парламентарни избори се задават, заяви

...
Поредните - шести ненужни предсрочни парламентарни избори се задават, заяви
Коментари Харесай

ДПС не казват дали ще подкрепят кабинет Габриел

Поредните - шести ненужни предварителни парламентарни избори се задават, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ , представен от Българска национална телевизия.

Днес заседаваха управлението и парламентарната група на Движението за права и свободи. От партията не оповестиха дали ще поддържат държавното управление на Мария Габриел, която през вчерашния ден Румен Радев първия изследователски мандат за сформиране на постоянен кабинет в границите на 49-ото Народно заседание от името на коалиция ГЕРБ/СДС.

" В момента ние следим политици на нашия политически терен, които вместо да се ангажират с превъзмогването на кризите и решаването на проблемите на хората и на страната, по-скоро с държанието си довеждат до спомагателни и нови рецесии. В момента от през вчерашния ден ние сме и в нова рецесия -. След 12 години еднолично ръководство българският народ на нас за пети път ни споделя - няма да овластим никого еднолично да ръководи страната ", акцентира Карадайъ.

Припомняме, че все още се организира съвещание на Националния съвет на " Продължаваме промяната ", а преди началото му от партията също.
 Тошко Йорданов протегна ръка за третия мандат
Тошко Йорданов протегна ръка за третия мандат

Щансът за кабинет с първия мандат е завършил, по този начин е и с втория
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР